Misio pisze:kazałes jej cos zarapować ^^ noo tak ten tekst raperski jest ambitny jak cholera mówię ci
ty tez nic ze swom voxem nie nagrałeś ^^
a o wytwóni to sobie możesz pomarzyć co najwyżej
jak ta twoja ''wokalistka'' sama napisze teskt to bedzie tak , jakbyś używał samych gotowców więc widać jaki jesteś pro
pozdrawiam i życzę sukcesów
a co do radajnika vocal zupełnie inaczej będzie brzmiał jeśli podkład będzie HU a ja sam prawdopodobnie pojadę do torunia i wszystko zrobimy na cacy więc będzie spoko
edit : adam to jest link do utworu w którym ś

iewała nasza wokalistka natalia
Jak byś nie zauważyłem to zarapować było w cydzysłowie.
Czy nie nagrałem? Skąd wiesz? Bo tu nie wystawiłem? Co prawda demko pierwsze ale jest i tak wymaga dopracowania to nie będę sie chwalił.
Nie musze marzyć o wytwórni to kwestia formalności.
"jak ta twoja ''wokalistka'' sama napisze teskt to bedzie tak , jakbyś używał samych gotowców więc widać jaki jesteś pro" no to teraz doryłeś banią..

Chyba ja robie muzyke ona spiewa to jasne? Ona mi nie układa sampli to ja w jej tekst się nie wcinam, ona pisze jak chce, ja tylko narzucam styl nawijki.
A poza tym wystawiłeś ten link tak bezsensu nigdy w takim spokojnym klimacie nic tu nie dałeś, więc nawet nie mam pewności że, z nią współ ;p racujesz. Chyba że, jeszcze z kimś współ ;p racujesz kto umie coś robić, a nie jechać na gotowcach. Może pokaż mi acapelle to możemy dalej rozwijać dyskuje