Nasza wokalistka do formacji

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Moudy

Nasza wokalistka do formacji

Post autor: Moudy »

Witam
Wiem że, nie ten dział za bardzo no ale to też jest część produkcji no więc.
Postanowiliśmy że, przyda się wokalistka dałem ogłoszenie i jedna się zgłosiła. Co sądzicie o jej głosie wiecie kazałem jej kingtologic 'zarapowac'
i jak na 1 raz to dla mnie nieźle ma nawet fajny głos ale sie nie wczula.
Co o tym sądzicie przyjąć ją?

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/63758342/file.html
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Re: Nasza wokalistka do formacji

Post autor: Paul Lorenz »

Do Twojego stylu myślę że się nada. Barwą głosu podpasowała ;)
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

hjehje bez tego efektu bys dal probke, albo jakis ambitny wokal gdzie uslyszalbym skale jej glosu, to nawet wyszlo, ladny akcent :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Jak dla mnie to nie jestes ani master blaster ani Verano więc ty dziękuj że jakaś vocalistka chce ci coś nagrać xD a głos w porządku
Moudy

Misio pisze:Jak dla mnie to nie jestes ani master blaster ani Verano więc ty dziękuj że jakaś vocalistka chce ci coś nagrać xD a głos w porządku
a Ty nie bądź taki mądry.. Bo teraz co 5 dziewczyna marzy by być piosenkarką house np więc nie problem znaleźć. Ciekawe czy Ty byś kogoś znalazł..
Gimbus
Specjalista

proszę bardzo vocalistka moja i paula ;) nagrywamy vocal jak napiszemy tekst ..

http://www7.zippyshare.com/v/74522004/file.html

co innego jakbyscie jej płacili ... ale tak to zabrzmiało conajmniej dziwnie .. ;p
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Haha xD Tyle ode mnie xD
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

tutaj slychac ze ten wokal jest dobry ale tylko dobry, mala skala glosu moze akurat tu tak mmialo byc...akcent miejscami kiepsciutki slychac ewidentnie "R" spiewa dosc czysto ale bez rewelacji
Moudy

Misio pisze:proszę bardzo vocalistka moja i paula ;) nagrywamy vocal jak napiszemy tekst ..

co innego jakbyscie jej płacili ... ale tak to zabrzmiało conajmniej dziwnie .. ;p
haha to się uśmiałem "Nagrywamy vocal jak napiszemy teksty" To Ty jej pomagasz bo ona nie umie :D A może razem sobie podśpiewujecie :D
Na razie to nic nie wypuściłeś z autorskim wokalem, więc wiesz.. Możesz się chwalić jak już coś zrobisz
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

??? Co to za link Hypcio ? -.^
Gimbus
Specjalista

kazałes jej cos zarapować ^^ noo tak ten tekst raperski jest ambitny jak cholera mówię ci

ty tez nic ze swom voxem nie nagrałeś ^^

a o wytwóni to sobie możesz pomarzyć co najwyżej

jak ta twoja ''wokalistka'' sama napisze teskt to bedzie tak , jakbyś używał samych gotowców więc widać jaki jesteś pro :D

pozdrawiam i życzę sukcesów

a co do radajnika vocal zupełnie inaczej będzie brzmiał jeśli podkład będzie HU a ja sam prawdopodobnie pojadę do torunia i wszystko zrobimy na cacy więc będzie spoko ;)

edit : adam to jest link do utworu w którym &#347 ;p iewała nasza wokalistka natalia ;)
Moudy

Misio pisze:kazałes jej cos zarapować ^^ noo tak ten tekst raperski jest ambitny jak cholera mówię ci

ty tez nic ze swom voxem nie nagrałeś ^^

a o wytwóni to sobie możesz pomarzyć co najwyżej

jak ta twoja ''wokalistka'' sama napisze teskt to bedzie tak , jakbyś używał samych gotowców więc widać jaki jesteś pro :D

pozdrawiam i życzę sukcesów

a co do radajnika vocal zupełnie inaczej będzie brzmiał jeśli podkład będzie HU a ja sam prawdopodobnie pojadę do torunia i wszystko zrobimy na cacy więc będzie spoko ;)

edit : adam to jest link do utworu w którym &#347 ;p iewała nasza wokalistka natalia ;)
Jak byś nie zauważyłem to zarapować było w cydzysłowie.
Czy nie nagrałem? Skąd wiesz? Bo tu nie wystawiłem? Co prawda demko pierwsze ale jest i tak wymaga dopracowania to nie będę sie chwalił.
Nie musze marzyć o wytwórni to kwestia formalności.
"jak ta twoja ''wokalistka'' sama napisze teskt to bedzie tak , jakbyś używał samych gotowców więc widać jaki jesteś pro" no to teraz doryłeś banią.. :D Chyba ja robie muzyke ona spiewa to jasne? Ona mi nie układa sampli to ja w jej tekst się nie wcinam, ona pisze jak chce, ja tylko narzucam styl nawijki.

A poza tym wystawiłeś ten link tak bezsensu nigdy w takim spokojnym klimacie nic tu nie dałeś, więc nawet nie mam pewności że, z nią wspó&#322 ;p racujesz. Chyba że, jeszcze z kimś wspó&#322 ;p racujesz kto umie coś robić, a nie jechać na gotowcach. Może pokaż mi acapelle to możemy dalej rozwijać dyskuje
Gimbus
Specjalista

Aha no dobra panie ''zooland się o mnie bije '' co miałes na mysli mówiąc formalność??
Zablokowany