New demko ELECTRO-HOUSE

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Dj Evvect

New demko ELECTRO-HOUSE

Post autor: Dj Evvect »

Oj Dawno mnie tu nie bylo . . . .. dobra dzis mam do zaprezentowania nowa nutke w stylu electro - houseowym Oceniac NIe obijac sie ;p pp acha i jak cos znowu zmienilem ksywe teraz jestem INCARTEY ;p p

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/12474030/file.html
Xperience of Sound

Re: New demko ELECTRO-HOUSE

Post autor: Xperience of Sound »

cool...demko na wypasie...podoba mi sie,nawet bardzo...
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Bardzo mi sie podoba .. :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hehe :D Najpierw Dj Evvect, potem Cortez B, a teraz Incartey :p Nie idzie spamiętać :) Ok, zabieram się do ocenki.. A więc Miszczu: Kick naprawdę dobrze nagłośniony, jego barwa jest naprawdę Super.. Ekstra Loopy, bardzo Mi się podobają takie rozwiązania Loopowe, gdzie jest naładowanych dużo dźwięków.. Fajny Upfilter.. Niezły taki Pad wchodzi.. Fajny Lead, coś Ala Miksio (kto zna, ten wie)... Ogólnie Leadowe dźwięki bardzo fajne.. W ogóle muszę przyznać, że super Ci to wyszło, podszkoliłeś się.. Dźwięki koszą :p Ubiegaj się o Music Producera na Muzikum :) Wypromujesz się napewno, już niedługo, bo to co robisz, stoi na bardzo wysokim poziomie ;)

Pozdrawiam, i z tego miejsca życzę Ci powodzenia :)
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

jak dla mnie demko KOSI!!!!super wyszło czekam na FULL-a
pozdrawiam
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Post autor: pitey »

na prawde pozytywnie :)
trzymaj tak dalej

pozdro ;)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

A tak wogole to jak chcesz zaistniec to musisz sie wypromowac pod jednym nickiema nie ciagkle zmieniac .. ja np mam ciagle jakies nowe pomysły stąd projekt Hyperallstars ex. WhiteLine Project , Hyperallstars press. Milano , Hyperallstars press. Amazing Project uzywaj sobie jednego głownego nicku , spójniku ex. aka lub press i tego drugiego :)
Dj Evvect

Post autor: Dj Evvect »

co do niku to wlasnei bedzie to Cortez B aka Incartey pozniej sopniowo przestane uzywac tego cortez b ;p p aha no i dzieki wszystkim za komentarze :)
ODPOWIEDZ