New Enemy

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

New Enemy

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Więc tak nic do słuchania nic do czytania więc weżcie się w garść i dawajcie komenty a nie lipę walicie aby wam dać koment w dupie to mam ostatnia ma autorka zawitała na tym forum i mam to gdzieś co zrobią modzi z adminami w duuupie głeboko mam to kto co myśli ale jednego mniej do was to mówię userków co myślą tylko o opinii,,,A co do Music Producer jestem zawiedziony tą rangą dla was w końcu wam przyznano a teraz macie wsio w dupie a to nie tylko ranga ale i zobowiązanie by pouczać młodszych nie wiekiem ale doświadczeniem żal mi was
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Re: New Enemy

Post autor: yogi1221 »

Mówiąc, iż żal mi nas, reprezentujesz swój intelektualny poziom.

Myślałem, że jesteś wporzo, no ale nie. Kolejny, zapatrzony w siebie, pro elo mastah producent.

Może i nie ma dużo komentarzy, i co z tego?
Nie raz moje nuty nie zostały skomentowane, ale jeśli chcę tej "opinii" piszę na gg lub pw. Proste!

Zamiast wspaniale ogarniętego forum, mamy klimat, którego inne fora są pozbawione.
Jeżeli jesteś taki zajebisty producent to serdeczne "wypierdalaj" tobie życzę.

Bajo!
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Post autor: Charis »

Ja od początku swojej aktywności na forum jestem przekonany o tym, że jeżeli twój remix lub produkcja autorska są dobre, to będą one komentowane.
Co do MP to ja jestem zdegustowany przede wszystkim tym, kto zasiadał w komisji. Ale również popieram cie w sprawie aktywności naszych szacownych wykwintnych znawców muzyki o owej randze.

A swoją drogą to również dołączam się do serdecznych życzeń kolegi powyżej.
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

No i spoko
Moudy

Post autor: Moudy »

Pamiętacje, że osoba komentująca poświęca swój wolny czas.
Ja wcale nie muszę nikogo komentować jak i nikt nie musi mnie..
Ale ja komentuje innych w miare możliwości i inni mnie, nie narzekam na brak komentarzy. W sumie po co mi 20 komentarzy? Jak bedę na prawdę dobry to po całym internecie będą roznośić naszą muzykę moja i Kryli. Wystarczy na google wpisać "SoundStylez" i mamy Około 50,100 wyników z nami (oczywiście trochę to zawyżone)
Jak ktoś będzie chciał to sobie ściągnie..
Ja np mam paru fanów którzy do mnie piszą z pytaniem kiedy nowa produkcja..
Ale na to zapracowaliśmy z krylą sobie blisko 4 lata.. więc trochę ciepliwości i pokory.

Cóż Caramba nie wiem po co się bulwersujesz, był czas na tym forum 2 lata temu kiedy był jeszcze DJ Krzyk, to każdy komentarz był na pół strony... i do tego szczery..
A teraz się leci pokolej i piszę fajnie lub słabe. Bo generalnie wiesz jak się zrobi coś super to dostaniesz komenta, jak coś przeciętnego to nikomu się nie chce tego komentować - bo nie warto marnować czasu na kolejny szit.
Tak to jest niestety, mozna napisać na PW, GG jeśli chcesz od kogoś konkretnego komentarz i jest spoko.
Np Yogi piszę do mnie w sprawie komentarzy 5 razy dziennie ;P i czasem mu skomentuje, ale jednak wole żeby usiadł i zrobił porządnie raz niż 5 razy :P (więc pamiętaj Yogi.

Ja nie jestem ingorantem, ale mi też nie płacą za pisanie postów..
Ja nie mam zawsze na to czasu albo po prostu mi się nie chce komentować każdego pokolei. Czasami tylko odsłuch i pomyślę że produkcja chujo** albo przeciętna to nic nie piszę.. bo szkoda mi na to czasu chyba że ktoś poprosi o ocene i podpowiedzenie co powinien zrobić, to pomogę.
Ktoś może mnie skomentować a ja go za tydzień skomentuje.
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

W sumie macie racje zreszta czasem pitole od rzeczy slaba produkcja nie bedzie komentowana biore sie w garsc i dzialam tym razem mniej dem i autorek ale bede sie staral o konkrety nuty
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

a mi Ciebie nie jest żal.. trochę Cię nie rozumiem.. . Pierw jest fajnie wszystko gra nagle najeżdżasz na mnie i kogoś tam jeszcze(nie pamiętam kto to był) później przepraszasz a teraz takie coś tu piszesz? Zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak. Nie skomentowali Ci nuty to się obrażam, przecież nikt na sile Cie tu nie trzyma. A jeżeli forum Ci nie odpowiada to zmień, przecież tyle jest przeróżnych forum w necie. Sory ale dziwny jesteś.

Edit: i znowu jest dobrze? ha
Zablokowany