Nexus 2 - czy jest już dostępny?
Re: Nexus 2 - czy jest już dostępny?
jeśli masz zamiar kupić to jest dostę
ny
hahaha a jeśli ściągnąć to nie....bo niema jeszcze i nie będzie w necie długo nexia 2-ale jedyne co w nim warte uwagi to nowe presty,
a nie jak w necie są plotki zę nexio 2 ma ostylatory(czytałem recenzje w Future Music i niema żadnych oscylatorów)
a nie jak w necie są plotki zę nexio 2 ma ostylatory(czytałem recenzje w Future Music i niema żadnych oscylatorów)
Nexus2 jest tym programem ktory mozna zaliczyc do rodziny "niedostepnych". Tak samo jak Cubase5, Nuendo 4 i inne programy tego typu ktore maja zabezpieczenia iLok oraz Synchrosoft. Czy kiedys bedzie dostepny?? Trudno powiedziec, ale ludzie cos sie staraja.... bujam sie po innych ciekawych zagranicznych forach i juz mialem kilka wersji Cubase'a 4 czy tez 5 ze "zlamanym" zabezpieczeniem, ale bylo peeeeeeelno bugow, natomiast Nex'a2 jeszcze niewdzialem, ale ludzie sa na dobrej drodze....jak tylko uda im sie zlamac iLoka i Synchrosofta to duzo programow bazujacych na tych zabezpieczeniach bedzie dostepnych...
... Kiedys dzialala grupa H20 ktora zlamala zabezpieczenia Cubase'a3/Nuendo3 i stworzyla wlasny emulator klucza ze steinberga... teraz jestem pewnien ze tez by sobie poradzila z tym tylko istnieja pytania naktore malo kto zna odpowiedzi....
1) czy H20 jeszcze istnieje?
2) jezeli istnieje, to czy Steinberg, ReFx, nieoplacili czasem H20 aby nie crackowala ich softu??
3) jezeli nie istnieje, to czy ktos zajmie ich miejsce???
Czas... tylko czas pokaze co i jak bedzzie.... A jezeli czasu nie ma ktos to zapraszam do sklepu.![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
... Kiedys dzialala grupa H20 ktora zlamala zabezpieczenia Cubase'a3/Nuendo3 i stworzyla wlasny emulator klucza ze steinberga... teraz jestem pewnien ze tez by sobie poradzila z tym tylko istnieja pytania naktore malo kto zna odpowiedzi....
1) czy H20 jeszcze istnieje?
2) jezeli istnieje, to czy Steinberg, ReFx, nieoplacili czasem H20 aby nie crackowala ich softu??
3) jezeli nie istnieje, to czy ktos zajmie ich miejsce???
Czas... tylko czas pokaze co i jak bedzzie.... A jezeli czasu nie ma ktos to zapraszam do sklepu.
... Kiedys dzialala grupa H20...
O mój boże, to h2o sie rozpadło? :o
a mieli taki szczytny cel: Try Before Buy :(
O mój boże, to h2o sie rozpadło? :o
a mieli taki szczytny cel: Try Before Buy :(
Z tego co ja wiem H2O się rozpadło(możliwe że steinberg zapłacił im za to). Lecz ludzie z H2O nadal działają pod innym pseudonimem chodż zapomniałem już jakim...
dzialac moze dzialaja ale nie wiem tez pod jakim pseudo.... Jezeli wyjdzie jakis Nex czy Cubase/Nuendo nowa wersje to tylko od zaufanych grup takich jak AiR, DYNAMiCS, SUNiSO, NoPE... reszta to.....
mi tam w nexusie chodzi tylko i wyłącznie o presety są ciekawe i dobrej jakości