Siemka
Wysuwam takie oto zapytania do nowej wersji forum: dlaczego nie ma już punktów?? to troche głupio bo jak ktos miał 950 lub wiecej to troche szkoda :(
Jak ktos ma jeszcze jakies pytania do nowej wersji to pisac w tym temacie! Pozdro
Hmm nowa :>? a wydaje się jakby było tylko troche opcji pozmienianych ..
Ale cos jesio jest nie tak , bo mi cały czas pokazuje
nie mam avatora , zresztą jak inni również .. chyba że to tylko tak u mnie pokazuje :> ?
Moim skromnym zdaniem jesio środowe wydanie Muzikum było lepsze .. ale to moje zdanie
Moim zdaniem o taaaakiej aktualizacji forum powinno się ostrzegać przynajmniej dzień wcześniej. Ludziom avatary pokasowało!! Ja np swojego nie mogę znaleźć. A u nas nie wiadomo skąd nagle aktualizacja forum bez żadnego info :( Trochę jestem zawiedziony tym.
Serce28 pisze:Moim skromnym zdaniem jesio środowe wydanie Muzikum było lepsze .. ale to moje zdanie
hmm... no może tych punktów troszke szkoda bo przecież na dormo sobie ich nie nabijaliśmy prawda eee... jak już wszystko będzie w 100 % gotowe to chyba dopiero wtedy będzie można z czystym sumieniem ocenić co to tak naprawde dało... będzie dobrze mam nadzieje...
Nie wiem innym userom avatory poznikały... A ja jak miałem tak również nie mam, bedzie trzeba sobie zmienic avatka. Ciekawe. Dla mnie ta wersja jest lepsza