Nowe demko :)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Nowe demko :)

Post autor: dycha »

Siemka :D Zamieszczam demko tym razem swojego utworku :D Pozdr.

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/295409908.html
DJ Krzyk

Re: Nowe demko :)

Post autor: DJ Krzyk »

Dosyć ciekawy Uplifter na początku, fajny ten wokal "Uuu" :) Oj później się zrobiło nieciekawie, tzn: ten Lead nawet spoko (podejrzewam że jakiś Vanguard), tylko jest za bardzo ZDelayowany.. Usuń tego Delaya, będzie lepiej, bo tak to Melo nie jest takie złe, ale ten Delay je kaleczy.. Clapy nie są złe, Kick troszkę za mało podbity jak dla Mnie.. Potem całkiem ciekawe przejście, irytuje Mnie brak Crashy w niektórych miejscach, naprawdę to słychać ;) Bassik, jak zdołałem usłyszeć, to całkiem ciekawą barwę ma.. Ale podgłośnij go trochę, bo za cicho gra.. Albo przycisz Leada ;) To takie Moje zdanie.. Poczekam na pełną wersję, tylko pamiętaj, usuń Delaya z tego Leada..

Pozdrawiam i powodzenia życzę ;)
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

heh ten lead nie ma delaya :) dodalem mu v-station i z3ta pozniej, dlatego sie moze tak wydawac.
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Jużem coś wymajstrował xD Wybaczcie za tego "delaya" ale bardzo mi sie podoba ;D

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/811753818.html
Nie pisz posta pod postem, przecież jest opcja Edit, pamiętaj na przyszłość - Krzyk :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Spoko, każdy Ma inne upodobania co do muzyki, jednemu się podoba takie rozwiązanie, drugie nie :) W każdym razie - nie będę opisywał znów wszystkie go po kolei.. Słyszę jednak, że Bassik podgłośniłeś, i za to Ci wielki plus ;) Ogólnie ciekawie, jak już mówiłem, poczekam na pełną wersję xD Aha no i ogólnie dodałeś parę Leadowych dźwieków, które nie są złe ;) I chyba to jush jest pełna wersja, więc zwracam honor xD

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ