Nowe działy
Nowe działy
Dlaczego na Muzikum.pl nie ma działu z muzyką alternatywną??? (a może jest, tylko ja nie wiem o tym...)
Re: Nowe działy
Nie ma takiego działu i pewnie nie bedzie..." pisze:alternatywną???
Już tak nie zmyślajcie z tymi działami, sa te główne które cieszą sie najwiekszą popularnością i z pewnością te które wymyslacie nie będą sie cieszyc taką popularnościa i aktywnościa jak te co już są...
ale za to jest dział z Pozostałymi gatunkami
i z pewnością można tam umieszczać utwory tego gatunku 
pozdro...
pozdro...
-
Arczik
No przydałby by się jeszcze dział club/hands up, bo wszyscy wrzucają nutki albo do dance albo do techno, i robi się bajzel. Dla mnie propozycja klubowa nie powinna się wcale znaleźć w dziale techno, tak samo jak propozycja w stylu Hands Up nie powinna być w dziale dance 
-
ginek
ja jestem za tym aby zrobic zakładke Hands Up bo co teraz sie wrzuca w dział techno to przeciez nie techno tylko hands up! i przez to bajzel sie tylko robi... co o tym myslicie ?? (głowinie do modów)
Pozdro 
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
wedlug mnie Hands Up powinien byc w House.... tam sie wrzuca i Electro i House i
dmiany tych gatunkow... mozna by tylko dopisywac w podtemacie [Hands Up]
i gitara
pozdro
dmiany tych gatunkow... mozna by tylko dopisywac w podtemacie [Hands Up]
i gitara
pozdro
-
bzq
Arczik, dobrze powiedzianie jestem jak najbardziej za tym tylko co na to większość moderatorów i userów? ...
-
tomekfura
mi tez sie tak wydajetomekfura pisze:Moim zdaniem jest dobrze tak jak terazi nie trzeba nic zmieniać!!
![]()