Tomek: Bardzo dziękuje za ten komentarz Lili, lubię pozytywne opinie od ludzi znających się na rzeczy. Nie, nie próbowaliśmy wysyłać naszych demek do labelów, aczkolwiek mamy pozytywne opinie i solidny feedback od Mateusza (Skytech) który jest naszym dobrym znajomym. Aktualnie skupiamy się na dwóch numerach których demka zamieściliśmy na łamach tego forum. Tak naprawdę dopiero teraz po dwóch latach uważamy, że nasze umiejętności (razem z Adrianem) są na wystarczająco wysokim poziomie aby coś wydać, ale pożyjemy zobaczymy. Ja narazie skupiam się skończeniu Ocean System - Day After Day (drugie demko), Adrian poświęca więcej czasu na ten numer. Ja narazie zrobiłem w nim perkusjęm która nie została dołączona do demka.
Hmm rozpisałem się troche

No więc to tyle z mojej strony

Pozdrawiam
Adrian : Na prawdę jestem pod wielkim wrażeniem komentarza powyżej ( Lili ), heh trochę śmieszna sytuacja bo znamy się z Mateuszem, a tu kolega mówi ze podobne do Cometa heh

Widocznie za dużo czasu z nim spędzałem

:p
Mam nadzieję że uda nam się to wydać, póki co robota czeka
Alee wielkie dzięki za ten komentarz, to na prawdę wiele znaczy dla takiego kogoś jak ja :) i myślę że dla Tomka to również motywujący gest ;) Obiecuję że jak wyjdzie dostaniesz to jako pierwszy ;)
Pozdro :) 600 ludziska :)