Nie moge uwierzyc czytajac wasze komentarze.
Ej halooo! Czy naprawde tylko ja mam cos z łbem nie tak ze widze ze cos tu nie dziala jak powinno?
Chcialbym sie dowiedziec jakie jest przesłanie radia, po co powstało.
Jak narazie, to radio nadaje sie tylko i wyłacznie do remizy.
Poziom muzyczny jest ponizej dna, niestety, kiedykolwiek sie go nie wlaczy to sama pompujaca pompa.
Ja jako fan i producent muzyki Transowej czuje sie pokrzywdzony, bo dlaczego pompa napierd*la caly czas a innych gatunkow nie ma?
Teraz wlaczam radio i... uwaga... Jeden kur*a wielki sidechain zrobiony chyba łokciem przez kulawego jamnika.
Przepraszam za to ze jestem ostry, ale jezeli chcemy tworzyc razem forum, ktore ma trzymac poziom ( a jestem z wami juz dobre kilka lat. wczesniej jako ,,Paul Van Measure") to niestety, ale radio musi wygladac inaczej.
,Jedziemy"?? Ej halo kur*a!! Co to ma byc? ,,Jedziemy"?????!!!! jeszcze gwizdki sobie w usta powkladajcie i miksujcie w bialych rekawiczkach, po wizycie na solarium

zenada
Zebyscie zrozumieli mnie dobrze. Nie chce was jechac, i obrazac (chociaz to chyba jedyny sposob zeby wstrzasnac radiem), chodzi mi o to ze zalezy mi na tym forum, a radio forum to juz cos powaznego, a ja niestety nikomu nie wysle linku do radia, i niestety ale nie podpisze sie pod nim.
Czym nasze radio moze zabłysnąć zeby ktos wylaczyl ah.fm, czy discovertrance i wlaczyl nasze radio? no wlasnie...
Proponuje zrobic gruntowne porzadki w radiu,
Wypier*lic polowe tych co sa, bo niepotrzebnych jest 50 pompiarzy, i wziac ludzi grajacych inne gatunki.
Zrobmy to tak ze ktos wie:
- Lubie pompe - pon, sr, piatek - po 18 wlaczam muzikum.pl ^^
- Lubie house i electro- weekendy z muzikum.pl
- Lubie trance - wtorek sobie wlacze radio muzikum.pl
- Posluchalbym sobie muzyki z lat 80, moze cos polskiego? hmm- aaa jest czwartek, wlaczam muzikum.pl
To nie jest trudne. Jesli chcecie mozecie mi dac moda, ale skutki moga byc drastyczne dla niektorych, haha
Ja gram swoje audycje w discover trance radio. To 2 z najlepszych, zaraz po ah.fm.
To nie jest trudne zeby osiagnac taki poziom
od 1 do 10?
2 - za to ze wogole ktos mial checi i poswiecil swoj czas na stworzenie radia