Ostatnie pożegnanie Damczyna
Re: Ostatnie pożegnanie Damczyna
Ja sie nabrałem, i mimo że cie nie znam, przejąłem się na początku. Czytalem każdy post... nagle ze to żart... To nie było śmieszne...
ja też łyknełem...bo rak jest możliwy w każdym wieku wystarczy popatrzeć czasami w TV 6 latki maja raka...w sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...chociaż nie masz komisa 
To było conajmniej niesmaczne. Jeżeli miałbym ocenić to co zrobiłeś to poleciałyby same niecenzuralne słowa
Nie chciałbym abyś doświadczył widoku osoby umierającej na raka, jej agonii i walkę ze sobą, bo w tym naprawdę nie ma nic śmiesznego...
Też bym tego nie chciała , tym bardziej że będzie mi pisane to oglądać :( Gdyż osoba bliska memu sercu ma raka :( (ale mam nadzieję że nadejdzie to późno bo sama jeszcze nie jestem na to przygotowana :( )Stanley pisze:Nie chciałbym abyś doświadczył widoku osoby umierającej na raka, jej agonii i walkę ze sobą, bo w tym naprawdę nie ma nic śmiesznego...
Jesoo ale pograłeś na uczuciach...!
Brak mi słów !
Krótko i na temat ban, a Ty zachowale sięjak gówniarz, proporcjonalnie do swojego wieku.