Out of Faith

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
radush
Klubowicz

Out of Faith

Post autor: radush »

Witam
Moja nowa produkcja :

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/56109524/file.html
Bardzo zalezy mi na Waszych komentarzach, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: Out of Faith

Post autor: DeeJay Yang »

loopik dobry ale pozniej ten bass taki za mocny i po uszach daje az naprawde sluchac sie nie da...zaglusza wszystko i psuje chyba urok calego utworku moze lepiej jak go sciszysz i bedzie dobrze :) bo pozniej naprawde jest bardzo dobry pad podoba mi sie :) no i melo tez fajne :) ale ten mocny bass wszystko psuje :( popraw i bedzie naprawde super :) pozdrawiam
DJ Krzyk

Re: Out of Faith

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Loopik naprawdę wyśmienity, uwielbiam tego typu Loopy, brawo za niego :ok: Kick troszkę taki mulny jest, podbiłbym Go na EQ ;) Clap całkiem ciekawy, niezbyt wybity, to dobrze.. Niezły Reverse.. Hi-Haty spoko, ale ten Bass wchodzący z Filtera za mocny jest, troszkę muli uszy ;D Gitarka całkiem spoko, ale dostrzegłem pewne fałsze na Bassie.. Potem troszkę przynudza, za długo ten motyw leci.. Pad taki średniawy, niezbyt Mi się podoba, fajnie wchodzą dźwięki Leadowe, ale fałsz tu mocno gryzie w uszy... Ogólnie po tym początku spodziewałem się czegoś lepszego - potem niestety było trochę gorzej, ale wierzę, że może być lepiej.. Ba, jestem tego pewny ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ