Skłamał bym mówić, że to zły utwór. Nuta naprawdę dobra, taki czilujący trance dla mnie bomba, bardzo lubię słuchać takich klimatów....Ja bym dodał więcej głębi temu utworowi i nadał trochę kosmicznego brzmienia, wtedy to dopiero będzie czilował. Co do voxu to też bym go podrasował troszkę, może jakiś vocoder? Uciął bym mu też trochę dołu i jakiś reverb dodał. Dodam jeszcze, że już słyszałem ten vox w kawalku Rocky - City Lights (Symphonix remix).
sensejstg pisze:Skłamał bym mówić, że to zły utwór. Nuta naprawdę dobra, taki czilujący trance dla mnie bomba, bardzo lubię słuchać takich klimatów....Ja bym dodał więcej głębi temu utworowi i nadał trochę kosmicznego brzmienia, wtedy to dopiero będzie czilował. Co do voxu to też bym go podrasował troszkę, może jakiś vocoder? Uciął bym mu też trochę dołu i jakiś reverb dodał. Dodam jeszcze, że już słyszałem ten vox w kawalku Rocky - City Lights (Symphonix remix).
Coś tam podrasowałem z voxem,vovoder go "ożywił",reeverb tez zrobił swoje i deelay poszedł delikatnie i wstrzelił sie we wjazd.Oczywiście możnabyłoby zrobić więcej i lepiej,na dziś dzień przy tym odsłuchu to chyba maks moich możliwośći,męczy mnie przeskok z głośników,na ipod i do słuchawek na komp,gdzie w każdym z osobna gra inaczej i weż tu baw sie w konkret panorame czy głebie i kanały dookolne,hehe.Co do voxu,tak podejrzewałem,że gdzieś już jest,a do mnie wskoczył na spontanie,wydać sie nie wyda także chyba nikt mnie nie pozwie,pozdro
Bardzo dobra nutka, melodia bardzo fajna, no i ten acid w 1:24 uwielbiam takie Odnioslem wrazenie ze to bass tak filtruje Ten vox mi sie nie podoba, nie bral bym zadnych gotowych vokalow. Gitarka bardzo fajna, motyw nawet wciagajacy, z pewnoscia udana produkcja, pzdr
radush pisze:Bardzo dobra nutka, melodia bardzo fajna, no i ten acid w 1:24 uwielbiam takie Odnioslem wrazenie ze to bass tak filtruje Ten vox mi sie nie podoba, nie bral bym zadnych gotowych vokalow. Gitarka bardzo fajna, motyw nawet wciagajacy, z pewnoscia udana produkcja, pzdr
Ten acid to sfiltrowany arp który śmiga od początku.Masz dobry słuch
w Twoim stylu, znowu b ciekawy aranz, brzmienie na pewno jest Twoja mocna strona
nie chce na sile wymieniac bledow bo calosc idzie plynnie, poza voxem zarzuc jakis inny, ciekawie pociety z roznymi efektami i echem, nawet z reversem pozdro
ten wokal mógłby być nieco ciszej- i wydaje mi się że jeżeli miałby na sobie kilka efektów(byłby nieco rozmyty) było by fajnie. ogólnie bardzo dobry kawałek.