No więc: Ten Crash na wejściu troszkę za cienki, daj jakiegoś Delaya na Niego.. Kick mógłby być ciut głośniejszy, ale ogólnie jest nawet Ok.. Ride na Kicku całkiem przyjemny, podoba Mi się takie rozwiązanie.. Publika odpowiednio nagłośniona, fajny Loopik Hi-Hatowy.. Clap fajny, podoba Mi się.. Troszkę za długie wejście.. Bassik nawet fajnie wchodzi.. Takie przejście (i w ogóle sample) słyszę w każdym Twoim utworku ostatnio.. Z jednek strony to dobrze, bo kreujesz Swój własny styl, z drugiej strony niektórym to może przeszkadzać (choć Mnie nie)... Potem Bassik brzmi tak troszkę jak z Vengeance - średnio Mi się podoba.. Kick obrobić na Eq czy Compressorze, bo mało wali.. Ogólnie motyw Bassowy niezły, choć wszystko jest takie przewidywalne - najpierw Sam Kick, po 4 taktach wchodzi Clap, potem Hi-Haty.. Snare'y.. No ale Ok.. Potem dość niezły Pad, Pianinko jak w oryginalne.. Podgłoś troszkę wokal, bo za cicho gra.. Wszystko się jednak zgrywa póki co.. I na razie zastrzeżeń nie Mam.. Idzie dalej.. Potem wchodzi jakiś Lead.. A, to ten.. Wiem który, nawet niezły

Ale Melo takie jakieś dziwne, lekko fałszują ostatnie klocki w takcie.. No cóż - powiem, że ogólnie nieźle. Masz lekkie problemy z głośnością poszczególnych dźwięków - np: Bass jest za cicho w stosunku do Leadu, Kick jest trochę za cicho, wokal też, jak idzie z Padem i Pianinkiem.. No ale ogólnie spoko, chciałbym podrasować tę nutkę.. Bo wymaga jeszcze dopracowania, ale potencjał Ma.. A i Ty byś nic nie stracił.. Ale to Twój wybór. Nutka 3ma poziom, choć jak mówiłem - parę rzeczy do dopracowania.. To tyle ode Mnie.
Pozdrawiam