Potrzebuje pomocy z znalezieniem nazwy piosenki z góry mówię że jakość jest bardzo słaba nagrywałem telefonem ale może komuś się uda rozpoznać tą piosenkę
Jeśli twój telefon to Sony Ericsson, iPhone lub telefon z Androidem to właśnie zaliczyłeś największego faila świata - od czego jest Soundhound i TrackID?
Haha, zamiast 3110 przeczytałem 3310 Mimo tego na dyskotece szkolnej było się zapytać domniemanego DJa który z gracją zmienia piosenki przyciskiem
Re: Pilnie potrzeba pomoc !
fast.png (717 Bajtów) Przejrzano 49 razy
Jak widać z nagrania nie można nawet wywnioskować, w jakim języku są wokale (mnie wygląda na angielski) więc niestety obawiam się że odgadnięcie tego jest prawie niewykonalne
Tak piosenka była ni po angielsku ni po francusku coś w tym stylu.. A gdy sie zapytalem DJ'a to pokazał mi że ma to wrzucone do secika własnej roboty a wiadomo seta nazwal po swojemu to poprosilem o to zeby poszukal to mowi ze ma tego tyle ze nie znajdzie teraz... wiec zwrocilem sie do was. A jest jeszcze jeden sposob tylko ja nie mam programow odpowiednich do tego.. jakby postarac sie troche te szumy usunąć to moze wtedy byloby latwiej jak ktos ma odpowiednie programy to prosze aby sprobowal chociaz bede wdzieczny