Pitey - Some Track (Original Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Pitey - Some Track (Original Mix)

Post autor: pitey »

Witam, dziś mam dla was mój nowy wałek w cięższym stylu niż dotychczas :D

Czas trwania: 4:23
tempo: 133 BPM
gatunek: hmmm... :D

Link do odsłuchu:

Kod: Zaznacz cały

http://streemo.pl/Media/353806
pozdro
DJ Krzyk

Re: Pitey - Some Track (Original Mix)

Post autor: DJ Krzyk »

No więc tak: Na początku Crash jest = jest wejście :) Kick dobrze nagłośniony.. Hi-Haty też spoko, Clap mógłby być troszeczkę lepszy :) Potem fajny Loopik wchodzi, te Snare'y które grają, te dodatkowe dźwięki, tak jakby były nie w tempo.. Potem fajny karabin Snare'owy, niezły Boom... Potem fajny Bassik wchodzi, i są dodatkowe dźwięki, które tak Mi się podobają w Twoich utworkach :D Fajnie, idzie to od razu na plus, takie rozwiązanie Mi się podoba :) Potem wchodzi taki Leadowy dźwięk, fajny nawet jest :) Melo podobne do Linii Bassowej.. Technicznie wszystko jak najbardziej w porządku, poziom dźwięków bardzo Mi się podoba, ładnie wszystko zgrane, Kick dobrze daje, brak fałszy (jak są, to nieznaczne), ale brakuje Mi w środku jakiegoś przyjemnego (innego niż to grające prawie Linię Bassow&#261 ;) Melo :) A tak ogólnie świetny utworek..

Na +:

- Dodatkowe dźwięki na końcu każdego taktu ^D^
- Poziom dźwięków stoi na naprawdę wysokim poziomie :)
- Technicznie wszystko zgrane, ładnie brzmi, brak fałszy...
- Crash na wejściu na szczęście jest..
- Kilka fajnych Upfilterów i Downfilterów..
- Pomysł idzie na plus..

Na -:

- Brak Mi jakiegoś innego Melo w środku, bardziej rozbudowanego...
- Te Snare'y które pojawiają się na końcu każdego taktu na początku, wydają Mi się lekko niezgrane z Kickiem..

Tak więc to tyle ode Mnie.. Jak już mówiłem, wszystko jest Ok, ładnie brzmi.. Pomyśl nast&#281 ;p nym razem o jakimś bardziej rozbudowanym Melo w środku utworku.. Tak to całkiem przyjemny utworek.. Czekam na więcej takich :)

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Re: Pitey - Some Track (Original Mix)

Post autor: pitey »

podziękowanie za komentarz Dj Krzyk ;)

w następnym utworku postaram się zastosować twoje sugestie ;)
ODPOWIEDZ