Podkategoria sety
-
tomekfura
Podkategoria sety
Witam, ostatnio przy przesłuchiwaniu nowego ASOTa Armina (A State Of Trance) tak mi sie nasunęła pewna myśl, że choć jesteśmy dużym forum muzycznym to nie ma u nas w dziale trance ani Asotów ani innych bardzo cenionych na innych forach setów. Byc może jest to spowodowane brakiem odpowiedniej podkategorii, gdyż są tylko: "pojedyńcze utwory" i "albumy", więc chcąc zuploadować coś większego jesteśmy skazani na podkategorie "pojedyńcze utwory" co chyba nijak pasuje. Więc może warto byłoby utworzyć jeszcze trzecią podkategorię o nazwie np sety lub Weekly Radio Show jak widziałem, gdzie indziej.
Kto za lub przeciw niech się wypowie.
Pozdrawiam
Kto za lub przeciw niech się wypowie.
Pozdrawiam
Re: Podkategoria sety
Ja jestem za jak najbardziej, chociaz mam znajomosci w grupach, ktore owe sety wydaja(UME, TALION, TDMLIVE, itd.), to zawsze moze sie przydac 
wg.Mnie to nie przejdzie ....rozumiem rozgrupowanie...jest ok ale popyt i zainteresowanie nie bedzie wysokich lotow...jak i teraz
Pomysł jest bardzo dobry i nie zgadzam se z bartezzem bedzie ardzo duzy popyt szczegolnie w dziale trance ...
PozdrO
PozdrO
Nie ma za co 
Tylko nie wiem co maja do tego modzi...
Pisz do Chomika a on napewno Ci odpowie
Tylko nie wiem co maja do tego modzi...
Pisz do Chomika a on napewno Ci odpowie
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Z tego co pamiętam był kiedyś już taki temat, zakładała go bodajże Dzoanna
I wtedy wiele osób wypowiedziało się na tak, w tym ja sam - teraz też jak najbardziej to popieram.
Owszem to jest bardzo dobry pomysł, ale wydaje mi sie ze niestety to nie przejdzie...zreszta zawsze mozna spróbować...pukając na G do Chomika..
A jesli mam byc obiektywna to w takim przypadku przydałby sie nowy dział np RadioShow a w nim podkategorie (ASOT, TATW, GDJB, Club Life, AW, Corsten's Coutdown, Tone Diary i Reszta...) ale z drugiej strony kto tam bedzie upał? - 10 osób z działu trance które wiedza o co tam chodzi?
Drugi dział to wspomniany w temacie dział - Sety czyli np. Eventy i Other Set.
Pozatym gdybym miałą być taka dokładna to przydałaby sie podkategoria Dema, Ripy i Retro...
Czyli reasumując...jestem za
pzdr.
A jesli mam byc obiektywna to w takim przypadku przydałby sie nowy dział np RadioShow a w nim podkategorie (ASOT, TATW, GDJB, Club Life, AW, Corsten's Coutdown, Tone Diary i Reszta...) ale z drugiej strony kto tam bedzie upał? - 10 osób z działu trance które wiedza o co tam chodzi?
Drugi dział to wspomniany w temacie dział - Sety czyli np. Eventy i Other Set.
Pozatym gdybym miałą być taka dokładna to przydałaby sie podkategoria Dema, Ripy i Retro...
Czyli reasumując...jestem za
pzdr.
ja jestem wstanie upac sety z radia...mam pare zrodel gdzie znajde nowe sety...czyli radioshow to wysmienity pomysl 
-
tomekfura
Mim zdaniem jak pauli napisała najważniejszy był by poddział RadioShow, to w sumie powinno wystarczyć
.
I BTW ja bym mógł np Asoty co tydzien upać
I BTW ja bym mógł np Asoty co tydzien upać
ja jakbym coś znalazł tez mogę upac...no ale w sumie po co forum ma sie rozwijac skoro ostatnio nawet tematy giną w jakiś sposób...nie dość że burdel się robi to jeszcze porażka...
Dział Sety zostanie utworzony na forum najprawdopodobniej dziś, wysokich transferów życzę...