Postcard from south Polish Goa
Postcard from south Polish Goa
Ave!
Na imię mi Łukasz, zwiem się artystycznie PsySutRa, od dwóch lat zajmuję się produkcją psychedelic trance i goa trance z użyciem FL Studio oraz skromnego wyposażenia homerecordingowego.
W sferze moich zainteresowań znajduje się głównie nurt Psychedelic Trance (zawierający w sobie BreakTrance, MinimalTrance, Psybient, PsyDarkTrance, PsychedelicTrance i GoaTrance, FullPower Psychedelic i Full-On), a także akustyka i techniczna strona produkcji.
Mam nadzieję, że na tym forum przeżyjemy wspólnie dobre chwile- o ile można w ten sposób tak to nazwać.
Niech Shiva będzie z wami!
Na imię mi Łukasz, zwiem się artystycznie PsySutRa, od dwóch lat zajmuję się produkcją psychedelic trance i goa trance z użyciem FL Studio oraz skromnego wyposażenia homerecordingowego.
W sferze moich zainteresowań znajduje się głównie nurt Psychedelic Trance (zawierający w sobie BreakTrance, MinimalTrance, Psybient, PsyDarkTrance, PsychedelicTrance i GoaTrance, FullPower Psychedelic i Full-On), a także akustyka i techniczna strona produkcji.
Mam nadzieję, że na tym forum przeżyjemy wspólnie dobre chwile- o ile można w ten sposób tak to nazwać.
Niech Shiva będzie z wami!
Re: Postcard from south Polish Goa
Cześć Łukasz 
No to czekamy na twoje produkcje
Słucham trance i tez kiedyś coś tworzyłem w tym gatunku wiec z chęcią posłucham
coś z twojej studni
Wbijaj na sb party trwa
a i nie zapomnij o czymś do żarcia lodówka mile widziana 
Pozdro ;)
No to czekamy na twoje produkcje
Słucham trance i tez kiedyś coś tworzyłem w tym gatunku wiec z chęcią posłucham
coś z twojej studni
Wbijaj na sb party trwa
Pozdro ;)
Już podrzuciłem paczkę- parszywa dwunastka. Wybrane dwanaście numerów z ostatniego roku (całościowo jest jakieś trzydzieści na łączną długość 4 godzin).
- Karboksylowa
- Weteran
- Violet Rocket
- Specjalista
Narazie nie przesluchalem ale wydaje mi sie, ze on moze lubic chore klimaty...tego mi trzeba.
Witam na forum...
Życze dobrej zabawy, ciekawych komentarzy orza dobrych transferów.
Życze dobrej zabawy, ciekawych komentarzy orza dobrych transferów.
- DeeJay Yang
- Specjalista