Problem! Nie odpala pliku flowskiego :/

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
October Manov

Problem! Nie odpala pliku flowskiego :/

Post autor: October Manov »

Mam taki problem, że otwieram swój projekt i tak poprostu niechce go otworzyć :/ nie wiem co jest, ale po tekście, który mi się wyświetla domyślam się, że to wina wtyczek :/
Otóż wyskakuje mi taki napis:

An error occured while reading the FLP file.
It may be corrupted, or some plugin caused an error while opening.

Jeśli ktoś wie jak to cofnąć bądź temu zapobiec będę bardzo wdzięczny, bo normalnie nic nie idzie wczytać :/
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Re: Problem! Nie odpala pliku flowskiego :/

Post autor: darXide »

Poszukaj w folderze Trash Bin, ale raczej będzie już za późno, trzeba to zrobić jak najszybciej po pierwszym zdarzeniu. Ew. możesz próbować po kolei odinstalowywać wtyczki, których użyłeś w tym projekcie, winowajcę znalazłbyś, ale czasochłonne bardzo. Jeśli jednak plik projektu zajmuje teraz 0 B, to bye bye amigo.
October Manov

Post autor: October Manov »

plik zajmuje tyle ile zajmował, a poprzez backup nie działa jak poprzednio, ale dzięki za tą wiadomość, przynajmniej będę wiedział co później robić. No i chyba będę odinstalowywał pojedynczo wtyczki.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

moze wlasnie odinstalowales jakas wtyczke ktora wykorzystales w projekcie no i nie moze odnalesc wtyczki...
Venomed Crew

Post autor: Venomed Crew »

Wszystko wskazuje na to że projekt jest uszkodzony, w takich sytuacjach czasem po prostu nie da się nic zrobić i projekt stracony.

Pozostaje aktualizacja albo zmiana wersji fl-a ew zrobienie nutki raz jeszcze. Pozdro
ODPOWIEDZ