Przedstawiam się.

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Kamila7774

Przedstawiam się.

Post autor: Kamila7774 »

Mam na imię Kamila.Mam 18 lat.Jestem wokalitską ciągle nie idealna,cały czas się uczę.Gram w małym zespoliku w Szczecinie,co jakiś czas mam Koncerty w Myszynicach Koło Ostrołeki.Mam marzenia jak każdy(Marzeniem Moim jest śpiewać).Jestem tutaj żeby zobaczyć jak Tworzą niektórzy z Was,widziałam kilka osób,o których wiem,że jesteście naprawdę nieżli.Ja prosta dziewczyna ze Szczecina hm.. zrymowało mi się Uwielbiam muzykę kocham śpiewać.Nie wiem czy jestem dobra jedni mówią zajbiscie inni do kitu.Wygrałam 3 razy będąc na Wakcjach Konkurs Karaoke w Świnoujsciu.Kochani Chcę wżiąć udział w warsztatch U Elzbiety Zapendowekiej,mam 2 tygodnie czas na wysłanie piosenki z nagraniem cd do konkursu.Niestety wymogiem jest zaśpiewanie 2 piosenek jednej popularnej a druga autorska.Piszę tutaj bo szukam ludzi,którzy udostepnili by mi swoje nuty,muzykę na wykonanie jej na festiwalu.Bardzo mi zależy nie piszę muzyki,dlatego nie mam swojej piosenki. Proszę o odpowiedz jeśli ktokolwiek może mi w jakiś sposób pomuc :) Dziekuję.

Muzyka to lekarstwo dla duszy nie bądźmy na te słowa głusi…
muzyka moim życiem…
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Re: Przedstawiam się.

Post autor: Serce28 »

Witaj miło Kamilo .. :)
Szczerze wierzę że Ci się uda spełnić marzenia :)
A tym czasem życzę miłych chwil na 4um ... :)

Pozdro :)
ODPOWIEDZ