LED There Be Light jest oficjalnym hymnem Trance Energy 2009... To chyba wystarczy. :> Po za tym znać tą piosenkę musi każdy kto choć odrobinę zna się na muzyce a przynajmniej tak uważa... Zremixowałem ją... Wydaje się wam pewnie że z motyką na słońce ale uważam że wcale tak nie jest. Zczajcie to.
nie słyszałem orygianłu więc trudno mi powiedzieć, ile czegoś zmieniłeś. Ale lead ma wg mnie cudowną barwę, bardzo mi się podoba. nie bede sie rozpisywal.
Bo i tak nie mam czasu, wiec ogolnie powiem ze mi sie podoba kiedy indziej ocenie precyzyjniej.
pzdr
Jeśli chodzi o tego pada to myślę że nie jest taka kicha jak się zrozumie o co się rozchodzi... Jakieś wejście trzeba zrobić a ja wybrałem pada i wpuściłem go bardzo łagodnie żeby nie ujawniać od razu wszystkich walorów. Sam padzik to tylko takie wejście... Rozpoczęcie. Ale to także zależy od gustu, jak kto uważa.
Nieeee no kolegooo Remix remixem, ale mogłeś tego ,,refrenu" nie zżynać ^^ fakt jest piekny, ale trzeba bylo cos tam od siebie dac No ale jesli miales taka koncepcje to ok.
tylko chodzi o to, że po tym ,,refrenie" jak juz wbija perka i ma byc kosa lead, u Ciebie sa dzwoneczki. Dlatego lepiej calosc utrzymaj w jednym tonie Swoim tonie ^^ a słysze ze wtedy tez bedzie niezłe cacko