Richard Durand - Into something (Original mix) <<MIODZIO>>
Re: Richard Durand - Into something (Original mix) <<MIODZIO>>
szczerze to nuta mogłaby być lepsza... zajeżdża mi tu troche chagallem 
-
Zielona
podobienstwo Chagalla i Duranda to chyba tylko tyle ze zaczeli wydawac wlasne produkcje mniej wiecej w tym samym czasie , dla mnie raczej kazdy z nich ma juz swoj wypracowany styl grania. Moze podobienstwo na tle wchodzenia w motyw lekkie przy kolejnym odsluchu sie pojawia ale cala reszta oprawy brzmienia to juz bez podobienstwa jak dla mnie.
Co do samej produkcje Duranda to szybko wpada w ucho , ciekawie opracowany i wymyslony motyw na pewno na plus , ale i samo wykonanie przypomina dobre starsze nuty transowe co sie chwali przy dzisiejszych wydawnictwach i tym co wogole sie pojawia, troszke mam niedosyt mimo wszytko w Orginale ( brakuje mi porzadnego wejscia z jajem ) , o rmx nie wspominam bo ciut slabszy w moim odczuciach sluchowych - radio edit jeden i drugi maja elementy ktore mozna by wykorzystac i polaczyc w orginale , jednym slowem jakby wziasc to co najlepsze z kazdej wersji i polaczyc razem bylo by idealnie. Ale narzekac nie ma co bo Durand po raz kolejny zaciekawil sluchacza.
Co do samej produkcje Duranda to szybko wpada w ucho , ciekawie opracowany i wymyslony motyw na pewno na plus , ale i samo wykonanie przypomina dobre starsze nuty transowe co sie chwali przy dzisiejszych wydawnictwach i tym co wogole sie pojawia, troszke mam niedosyt mimo wszytko w Orginale ( brakuje mi porzadnego wejscia z jajem ) , o rmx nie wspominam bo ciut slabszy w moim odczuciach sluchowych - radio edit jeden i drugi maja elementy ktore mozna by wykorzystac i polaczyc w orginale , jednym slowem jakby wziasc to co najlepsze z kazdej wersji i polaczyc razem bylo by idealnie. Ale narzekac nie ma co bo Durand po raz kolejny zaciekawil sluchacza.
-
aero
Posiadam nute z innego zródła
Bardzo dobry kawałek od Ryśka
)))
jako tako... szału aż takiego to nie ma, ale może być 5,5 /10
masssakra... z rańca zabije tym sąsiadów... XD thx big !
-
white
-
Vozone
przed chwilą sobie obadałem traczka z albumu Duranda i muszę przyznac że wyszło bardzo ładnie
traczek na wakacje idealny lekki i z dobrym motyem