Rodzice ;p

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Rodzice ;p

Post autor: Jonek9FCB »

Czy Wy może też macie problemy ze swoimi rodzicami :lol: xD ??? ;p Teraz mnie najszło,bo mi matka wpada do pokoju i pado se,że mam muzyke ściszyć choć jest cicho ;p ;/ I choć zawsze wygrywam wojne na słowa xD To mnie to denerwuje,bo się sapie prawie o wszystko ;p Stary zaś czasem przysra się,że się opierdzielam wiecznie :| ;p No weźcie mi go,bo go zdziele zaraz :D ;p xD Ten co wiecznie ino pierdzi w stołek ;p Bo robote ma taką,że siedzi głównie przed laptopem i co jakiś czas jeździ po okolicy i skupuje akcje giełdowe ;] ;p Wypowiadajcie się odważnie,przecież chyba tego nie przeczytają xD :lol2:
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Re: Rodzice ;p

Post autor: Zalef aka Staffu »

Ja mam tak z babka jak ty z matka, a ona jest gorsza niz stara. Starego nie mam takze jest w miare spokojnie :d Współczuje i łacze sie z Toba w duchu :d Razem bedziemy silniejsi :d <hahaha>
Awatar użytkownika
Wisien
Weteran

Post autor: Wisien »

tak jest jak się mieszka z rodzicami ;p
ale jak cię widzą raz na tydzień, na dwa albo trzy to inaczej się zachowują ;]
ja ze swoimi problemu nie mam, może trochę o kasę się srają, jak przychodzą wyciągi z banku do domu ale co mam sobie żałować ;D

to tyle pewnie z mojej strony ;)
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Ja ze swoimi się rzadko widzę, w tygodniu pracuje od 9 - 21, a w weekendy szkoła, albo po prostu mnie nie ma :p
Ale jak już jestem to albo cicho siedzą, albo jak sobie sam siedzę to mnie "nachodzą" i gadają od rzeczy :p Chociaż w sumie ja tez do nich chodzę i im dupe zawracam tak wiec jest 1:1 :)
Awatar użytkownika
Malinowa mamba
Specjalista

Post autor: Malinowa mamba »

u mnie jesli chodzi o rodzicow.. no to mamtka sie zawsze o cos pluje xD z ojcem ok.. slucha tej samej muzyki co ja i w ogole taki nawet spoko facet jest ;)
ODPOWIEDZ