Rozmowy o Muzyce i jej gatunkach
-
Uploadmen
Rozmowy o Muzyce i jej gatunkach
A więc skoro mamy download to czemu też nie mieć poszczególnych działów do rozmowy o muzyce i jej gatunkach? jakie wasze opinie na ten temat?
ps. jeżeli to juz było poruszane to sory.
ps. jeżeli to juz było poruszane to sory.
Re: Rozmowy o Muzyce i jej gatunkach
Poruszane chyba nie było, ale podobne tematy były lub tez sa w dziale Hydepark...zreszta watpie aby takowe tematy miały zainteresowanie...chyba ze sie myle, mozna spróbowac...
pzdr.
pzdr.
-
Uploadmen
to ja powiem tak jeżeli jest tutaj 5tyś userów to myślę ,że piszących jest około tygodnia z 300 llub 500 choć się mogę mylić,ale czekam na dalsze info w tej sprawie...
Chyba raczej się mylisz. Nie sądzę aby było tutaj tak dużo aktywnych userów.
3/4 To pijawki, a użytkowników mamy 51 Tysięcy, a nie 5 Tysięcy
A wiec wiem, ze to nie wypali, przynajmniej jesli o moje zdanie chodzi, no ale mogę się mylić
A wiec wiem, ze to nie wypali, przynajmniej jesli o moje zdanie chodzi, no ale mogę się mylić
-
Uploadmen
no jak widać też się można pomylić bo nawet nie sprawdzałem8/...tak poza tym każda próba jest opłacalna ehheDeszczu pisze:3/4 To pijawki, a użytkowników mamy 51 Tysięcy, a nie 5 Tysięcy![]()
A wiec wiem, ze to nie wypali, przynajmniej jesli o moje zdanie chodzi, no ale mogę się mylić![]()
Mysle ze to bylby dobry pomysl z utworzeniem takiego dzialu. Natomiast jak to bedzie z ta aktywnoscia to szczerze mowiac nie wiem. Jednak patrzac na stosunek ilosci wyswietlen tematow na forum do ilosci ich komentarzy to sukcesu nie wroze
/ pzdr. 
-
Uploadmen
i tak to nic nie da
nie chcą komentarzy pisac a o muzyce bedą pisac? wątpie.
Też w to raczej wątpię...... a szkoda, bo z chęcią bym pogadał o muzyce 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Jak chcecie rozmawiać o muzyce to w hydeparku zawsze można to zrobić, albo założyć odpowiednią grupę społecznościową
Pozdrawiam!
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
nie przejdzie
na serio bo malo kto komentuje , zna sie na muzyce i wie coo to dobra
muzyka... no bo o Vixie chyba za duzo sobie nie pogadasz
pozdro
muzyka... no bo o Vixie chyba za duzo sobie nie pogadasz
pozdro