Słabiutke Demko (Na prośbę Hypera)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
DJ Krzyk

Słabiutke Demko (Na prośbę Hypera)

Post autor: DJ Krzyk »

Hyper Mnie do tego namówił, więc to wrzucam... Moim zdaniem bardzo słabe, no cóż, jemu się podobało, nalegał, żebym to wrzucił, więc co Mi szkodzi.

Mix i Master do poprawki jeszcze, przejścia będę zmieniał, Melo z Midka na razie, potem je raczej zmienię.. Bo to prawdopodobnie Moja ostatnia nutka ;)

Link:

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/10440271/file.html
Pozdrawiam.
Moudy

Re: Słabiutke Demko (Na prośbę Hypera)

Post autor: Moudy »

No rewelacyjne dla uszu nie jest, przynajmniej moich. Trochę bassem źle operujesz za nisko i za wysoko schodzisz tzn chodzi mi o te przejścia z wyższego do niższego tonu ja bym to bardziej wyrównał pitcherem np. Ogólnie fajnie "ryje banie" ale to pianinko za głośno jednak i psuje wszystko i troszkę za proste, w ogóle się nie komponuje wg mnie. Za to kick fajny krótki podoba mi się.
i fajny motyw na przejścia taki nagły, ale dobrze zrobiony
No ale sam powiedziałeś że, to słabe demo - to niech Ci będzie ; )
A tak w ogóle to czemu ostatnia nuta?
Pzdr
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

slabe rzeczywiscie, nie ma co ukrywac ten rodzaj muzyki tyra mi banie :E
melodia z mida, dlaczego??
zawsze lepiej wstawic cos swojego, bo co to za frajda z gotowca?
i na koniec brakuje mi tam wielu rzeczy, jest sucho
fakt ze ten styl nie jest wymagajacy ale stary melodia i bas to troche malo :|
DJ Krzyk

Ostatnia nuta? Bo odchodzę z Produkcji :) Mało komu już się podobają Moje utworki, nie widzę w ogóle sensu w dalszym Produkowaniu, bo jakbym "zatrzymał się" w produkcjach. Co do tego Pianinka zgodzę się, miało Go w ogóle nie być, wstawiłem, żeby nie było pusto. Z Tobą EM się zgodzę, natomiast do Radajnika mam kilka spraw.

- Pisałem, że Melodia z Mida. Dlaczego? Dlatego, że póki co nie chciało Mi się kombinować, trochę poszedłem na łatwiznę, poza tym utworkiem zawsze robię Melo Sam! Po prostu pod taki koncept Mi to pasowało.
- Melodia i Bass? To Ty innych dźwięków nie słyszysz?
- Ogólnie wydaje Mi się, że jesteś wrogiem Hands-Upu, ale tu się nie ocenia stylu tylko technikę.

Wiem że jest słabo, wstawiłem to jak mówiłem na prośbę Hypera, Mu się podobało..

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

Post autor: adi1994 »

"Ostatnia nuta? Bo odchodzę z Produkcji Mało komu już się podobają Moje utworki, nie widzę w ogóle sensu w dalszym Produkowaniu, bo jakbym "zatrzymał się" w produkcjach."

Stary gdybym ja tak podchodził do produkowania to nic bym nie zdziałał, wszyscy mi mówili zrób coś swojego a nie tylko remix'y. Prubowałem i nic mojego mi niewchodziło,aż tu nagle po jakimś miesiącu kombinowania tworze 3 własne projekty i nawet nawet wychodzom. Nie poddawaj się :)
Moudy

Post autor: Moudy »

DJ Krzyk pisze:Ostatnia nuta? Bo odchodzę z Produkcji :) Mało komu już się podobają Moje utworki
Ee tam pesymistycznie gadasz. Na pewno jest spora grupa ludzi którym by się spodobała twoja muzyka chociaż ogólnie nie wiem jaka, bo ja chyba tylko raz widziałem twoją nutke, poza tą w temacie. To trudno mi ocenić.
Zmień może troche swój styl unowocześnij go czy coś. No nie wiem ale takie gadanie typu "Mało komu sie podobają" jest bezsensu. A moje psychotropowe Electro to co? :D <odkurzacz na plecy i jazda na księżyc> ale jakoś mam fanów :P choć Tobie się nie podobają. Nie patrz na opinie z forum bo dostajesz tylko mały procent komentarzy który mógłbyś dostać od kilku tysięcy, zwykłych słuchaczy i pewnie większości by się spodobało uwierz - tylko dlatego że są słuchaczami.
A każdy producent ma swój gust i to super a to wsio do domu taka prawda.
DJ Krzyk

Ech.. Nie chodzi Mi tylko o to.. Hands-Up jest na wymarciu, a Ja mam bardzo dużo powodów aby skończyć produkcję... Temat usuwam, ponieważ zrobi się z tego zaraz Mega OffTop ;) A i ta produkcja jest do chrzanu. Dzięki jednak za miłe słowa.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

Post autor: adi1994 »

zrobisz jak chcesz ale... obyś nieżałował
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

bass jak dla mnie ma dziwna barwe... poczatek nie zapowiada sie ciekaie...te pszyciecia mi sie tam podobaja..pianinko no fakt nie specjalne... kick dobrze gara.. tam ta clapy czy cos fajne.. tyle odemnie.. ej no krzychu nie poddawaj sie mi tam odpowiadaja twoje produkcje .. cos czuje ze blefujesz.. i chcesz jakos odpoczac i wejsc w wielkim stylu :P pozdro
DJ Krzyk

Dzięki Bil.. Temat ląduje w koszu, nie ma sensu tutaj użalanie się nade Mną ;)
ODPOWIEDZ