Nie no masakra, znakomity kawałek. Od poczatku do konca. Jedyne co mi sie nie podoba to długosc i to ze naduzywales niektorych motywow, przez co moga troche irytowac, ja np mialem przez moment taka mysl " znowu to ... "

ALE ... Brzmienia sa doskonałe, profesjonalne, jakbym słuchał normalnej piosenki z dzialu mp3/trance, malo tego, nawet lepsza niz niektore produkcje tam zamieszczane. Nie bede wymienial po kolei pada, pianko, perke czy leada, bo wszystko mi sie podoba i nie mam do niczego zastrzezen. Po prostu majstersztyk, barwa, melodia, wszystko jest swietnie zrobione. Kiedys pisales, że uzywasz Reasona bez zadneych dodatkow, (tylko cos tam do masteringu ), ale ja po tej produkcji zaczynam podejrzewac cie o posiadanie Virusa TI

albo jakiego innego syntezatora. Bo te brzmienia sa naprawde godne podziwu i w pelni profesjonale. Juz nie wiem, ale jesli uzyles tylko hmm Thora czy RPG-8, czy co tam jest w reasonie, to dla mnie jestes geniuszem

Gratuluje udanej produkcji, chcialbym zebys mial swiadomosc, ze to nie jest zwykly kawalek, to jest cos wiecej, majace znacznie wyzszy poziom i mam nadzieje ze wypromujesz sie, bo takich piosenek chcialbym sluchac, 10/10 pzdr