Smokie - Living Nex door To Alice (Mój Cover) zapraszam !

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Smokie - Living Nex door To Alice (Mój Cover) zapraszam !

Post autor: pitey »

Witam, dzisiaj bawiłem się w fl i wpadłem na pomysł odnowienia czegoś. Tak oto powstało to krótkie demko:

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/45598201/file.html
pozdro :)
DJ Krzyk

Re: Smokie - Living Nex door To Alice (Mój Cover) zapraszam !

Post autor: DJ Krzyk »

Całkiem dobre wejście z Filtera :) Ten wokal hah trochę taki dziwny, wręcz śmieszny, ale ciekawie wchodzi i podoba Mi się :) Fajnie potem się zacina, i wchodzi to co umiesz najlepiej xD Bassik całkiem dobry, ale jest trochę za głośno Bass w stosunku do reszty.. Kick za cicho, a raczej dobrze jest, no ale Bass przycisz :) Fajne te takie zejścia i wejścia, tak jakby Scratche, te dodatkowe dźwięki :) Podobają Mi się bardzo, Clap całkiem dobry, ogólnie naprawdę fajnie to wyszło, pozostaje Mi tylko czekać na Fulla :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

No i vience tolko: Super vox Dobreho Fx si dal nanho dobry kick co tam vchodzi dobry bass Ale Krzyk ma pravdu za hlasno hra no i to trosku nievpada v ucho ale to malinka chyba no i dalej h-h hra trosku za ticho no to asi vsetko odomna co mozem povedat to cekam na full a S Pozdravom Dj Jony Slovakia
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

he znam ten vokal ,fajne wchodzi potem z tym basem,fajne demko :) poczekam na pelna wersje
Moudy

Post autor: Moudy »

Wkręcająca nuta lubie takie pzdr
ODPOWIEDZ