Szukam kogoś do pojedynku !

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Dj Alir

Szukam kogoś do pojedynku !

Post autor: Dj Alir »

Tak Jak w Temacie Szukam kogoś na pojedynek robienie remixa na VDJ
Awatar użytkownika
creatix
Użytkownik

Re: Szukam kogoś do pojedynku !

Post autor: creatix »

Jak ktos był by chętny to moge wziąść udział w pojedynku.Pozdrawiam
Ale na Fruti Loopsie.NIe na VDj'u
m4j0r

Post autor: m4j0r »

Dj Alir, nie no stary usuń ten temat bo sie tylko błaźnisz :!: chcesz być producentem muzycznym :? : jak tak to nawet niech na myśl Ci nie przychodzi robienie kawałków/remiksów na VDJ :!: :!: :!:
Airspace

Post autor: Airspace »

&quot pisze:Tak Jak w Temacie Szukam kogoś na pojedynek robienie remixa na VDJ
Hahahahahahaha! Dzisiaj mam dobry humor przez tego ziomka... Nie no, szacunek. vDJ pierwsza klasa.... Nie ma to jak posiedziec 3 minuty nad vDJ i zrobic lepszy remix niz Tiesto... Nie usuwajcie tego tematu! Przeniescie do dzialu humor!
Luxus

Post autor: Luxus »

No powiem Alir,że sie zaplułem z brechtu jak przeczytałem twój post.Naprawdę spoko heh :lol: Jeżeli chcesz to ja Ci załatwię kogoś takiego kto robi remixy na VDj i z nim nie masz szansy wygrać :D Jak coś to pisz na priv.Bedzie jazda jak sioe zmierża dwaj VIRTUALNI remixerzy :lol:
dj.wini

Post autor: dj.wini »

Nie no chłopie teraz to mnie rozwaliłeś :D

Jak bym widział mojego kolegę basyka :) Kiedyś też bawił się w vdj i ajciekerał. Ale teraz przejrzał na oczy. Właśnie w mojej playliście podczas pisania topicu leci jego kawałek robiony na FL> Chłopie zacznij uczyć się na FL jak on. Poszukaj pomocy, pobaw się kilka noc. A noc jest długa :D I też będziesz normalnym producentem. Nie wiem z kąd ta ranga music producer/dj
TRONTON
Nowicjusz

Post autor: TRONTON »

ej tam ...sie czepiacie,nie wazne jak i czym zrobi liczy sie efekt ...a wy z góry stawiacie go na przegranej...wyluzujcie troche!
gdybym miał czas pojedynkował bym sie z dj Alir i to na e jay'u.....
GraX

Post autor: GraX »

I on ma range Music Producer / DJ ??? Powinnien miec vDJ remixer xD
Awatar użytkownika
spOXer
Użytkownik

Post autor: spOXer »

Może zróbmy mega rangę! Połączenie trolli, vdj mixerów i idiotów. Idiots Friendly może być?

Co do tematu... Koleś na vDJ to możesz grać na dyskotekach w gimnazjum ;]
Luxus

Post autor: Luxus »

&quot pisze:I on ma range Music Producer / DJ ??? Powinnien miec vDJ remixer xD
&quot pisze:Może zróbmy mega rangę! Połączenie trolli, vdj mixerów i idiotów. Idiots Friendly może być?
Nie no chłopaki tutaj troche pojechaliście :zly: .Chłopak poprostu chce od czegoś zacząć i chce się pojedynkować na takim a nie innym programie,więc dajcie mu te możliwość :) .I to ma byc ten zasrany,wolny kraj,w którym każdy może wyrażać swoje poglądy??? ;/

Nie możecie ograniczac innych,tak jak nikt inny ni eogranicza Was-dajcie na luz.

DJ Alir:
Ja się z tobą zmierzę w tym pojedynku,nie jestem dobry na VIRTUAL DJ,ale przez wzgląd na to że jestem normalnym człowiekiem spełnieę Ci tę przysługę i dam Ci możliwość wykazania sie :)

Jak coś to pisz na gg
maciek1991
Nowicjusz

Post autor: maciek1991 »

hehe nic dodac nic ując :D kolejna gwiazda VDJa sie szykuje, musze posłuchac jego "remiksów" xD zmiażdzyłes mnie chlopie
Zablokowany