Thomas Van Rose vs. Paul Slience

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Tom Corman

Thomas Van Rose vs. Paul Slience

Post autor: Tom Corman »

[align=center]Thomas Van Rose
aka
Dj V-Rose

vs.

Paul Silence
aka
Dj`C-Basse

Trance w wykonaniu Thomasa Van Rose kontra House w wykonaniu Paula Silence[/align]

[align=center]-------------------------------------[/align]

[align=center]Walkę na sety czas zacząć!![/align]

[align=center]Thomas Van Rose[/align]
[align=center]Presents[/align]

[align=center]

Kod: Zaznacz cały

http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=229264
[/align]

[align=center]Paul Silence[/align]
[align=center]Presents[/align]

[align=center]

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/24087029/file.html
[/align]

[align=center]-------------------------------------[/align]

[align=center]Trance[/align] [align=center]vs[/align] [align=center]House[/align]

[align=center]Jak Widać Powyżej Wielki Pojedynek ! Wielkiego Odst&#281 ;p stwa Stylów Muzycznych ! Jeden Set zaprezentowany w Stylu Trancowym przez Dj V-Rose , natomiast Set Zaprezentowany w Stylu Housowym przez Paul'a Silence.

Jest to Trudny Pojedynek ze względu na bardzo duże odst&#281 ;p stwo pomiędzy klimatami muzycznymi wyst&#281 ;p ujących w setach.Jednak że mam nadzieje ze Państwo będą wyrozumiali i zaakceptują tą że różnicę i podejmą właściwego wyboru co do wybranego seta Tak więc podsumowując ten temat ... Pojedynek Jest Bardzo szeroko tematyczny Życzę miłego słuchania , Oceniania No i Co Najważniejsze Komentowania i Wypowiadania się na Temat Setów !!!
Pozdrawiamy : Paul Silence and Thomas Van Rose![/align]

[align=center] Copright by Paul Silence©. Wszelkie prawa zastrzeżone

Zatem moi drodzy macie tydzień czasu na ocenianie wyżej wymienionych setów... :)
Życze powodzenia, i niech wygra lepszy :D
Do zobaczenia 17 lipca ;)

pzdr. paauli83 :)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Thomas Van Rose vs. Paul Slience

Post autor: paauli_83 »

Paul Silence - Summer Coming - typowo letnie hałsidło, nadajace sie na sunrise lub afterparty. Wplecione elementy latino...nadają fajnego klimatu...ciagle galopujący i napędzający sie rytm, plus sample...widzę że lubisz ich używac w swoich produkcjach ;p No i dobrze dobrane kwałki do seta...zaczyna sie dość ciepło...a później fajne pierdyknięcie...szczerze to secik zaczyna mi sdie podobac po 26 min...żywsze brzmienie.... Podsumuwując...kawał dobrej roboty...dla mnie 10/10 Ale gdyby to było typowo progressywne brzmienie, było by swietnie! :D

Thomas Van Rose - MasterMind Trance Revolution - kawałek podchodzi mi pod typowy uplift, delikatne brzmienie z pięknym motywem jakim jest piano, które uwielbiam...do tego słyszalny vox, a`la chór wydobywający sie z tła, który przenosi w zupełnie odmienny klimacik...rytm na poziomie, melo również...wałek sie kończy a ja tu słysze jeszcze Apologize...no to fajnie Ci wyszło wplecienie dwóch numerów w jeden :D Kawał dobrej roboty!

Jeśli miałabym wybierac pomiędzy dwoma setami, wybiore House...chodź bardziej kocham trance...Thomas popracuj jeszcze troszke...zaskocz mnie :D

pzdr. :)
Paul Silence

Post autor: Paul Silence »

Jeśli chodzi o Sample to muszę Ciebie Zdziwić! :) niestety w zadnym z moich setów nie używałem sampli ;) tym bardziej w tym secie ... Set Jest Sklejony na Zupełnym MIXIE na sprzecie (dwa kanaly) wiec raczej nie bardzo sample dalo by mi sie tutaj wkleic gdyz posiadam mixer dwu kanałowy ;) Tak wiec mowie Set na Mixie utworów ;)
Pozdrawiam Paul
Dj QJ@V

Post autor: Dj QJ@V »

Samej muzy w tym pojedynku nie można porównać... Oceniam więc technikę i styl grania...
Paul Silence technikę mixowania opanował w 99% (mało kto zagra na 100% :P ) Thomas van Rose musi dużo ćwiczyć nad przejściami bo słabo jak na razie...
Oddaje głos na Paula Silence.
Pozdrawiam QJ@V :)

P.S. Przydały by się tracklisty setów żeby było można zobaczyć na ile się wysilili :P
Paul Silence

Pochlebiasz Mi ... Ale Bez Przesady :)
Tom Corman

no to walka się rozwija ^.^
Van Dressler

Post autor: Van Dressler »

A dla mnie Trance górą, z resztą zawsze był na pierwszym miejscu :) Dlatego też oddaję głos na Thomas'a Van Rose.
Pozdrawiam
Dj X-Basse

He

Post autor: Dj X-Basse »

WItam Wszystkich chciałbym dac remis ale sie nie da.. Dlugo myslalem lecz sadze ze glos ktory napewno bedzie potrzebny przyda sie temu ktory byl lepszy dlatego moj glos idzie :

THOMAS VAN ROSE

Pozdrawiam
Paul Silence

Hmmm...Widzę że walka się robi coraz to ciekawsza ... Tylko zauważcie ze jest to pojedynek setów nie wypowiedz na temat danego klimatu Trance Czy House! , czyli w tym temacie liczy się opinia i głos na dany seta , a nie który klimat bardziej lubicie! ... no i takie sprostowanie Komentując sety Trzeba Brać Pod Uwagę Wszystkie szczegóły zawarte w secie!! Tzw. Pierwsze Co
-Technika Mixowania i Mix Muzyczny
-Dobór Muzyki
-Dobra Jakość seta
-Głośność Gain
i wiele innych ;)

Tak więc Te głosy które poleciały dla Ciebie Thomas dla mnie ich nie ma :) Nie ze względu ze jestem wścibski czy cuś ... Po prostu jak od pojedynku śmierdzi na kilometr profesjonalizmem to niech tak pozostanie ;) a nie dziecinne komentarze ... Jeśli komentujecie to komentujcie z Sensem i Konkretnie Bierzcie Pod Uwage to Ci Jest Wyżej Wymienione ;)
Pozdrawiam Paul ;)
turek245

Post autor: turek245 »

zdecydowanie oddaje glos na Paul Silence co tu durzo gadac :) profesjonalizm :D
Tom Corman

ehhh.... no coment, wątpię czy słuchałeś chociaż tych setów, opisz dokładnie co ci się podobało, co nie, co byś zmienił itp. bo to sie staje żałosne

edit:
i tych dwóch na ciebie dla mnie też nie ma ^.^
septiro

Post autor: septiro »

zdecydowanie głosuje na Thomas Van Rose , zdecydowanie wole muzyke Trance , sety Doskonałe , Wciągneła mnie ta jego melodia wiec dlatego akurat Thomas Van Rose :)
Paul Van Maare

Post autor: Paul Van Maare »

Thomas ^^.Podoba mi sie trance :P i dlatego wlasnie Ty :P .
Zablokowany