Toxic Deejay - Feel The Song (Extended Vocal Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Toxic Deejay - Feel The Song (Extended Vocal Mix)

Post autor: DeeJay Yang »

No to zapraszam teraz :) mam nadzieje ze sie spodoba a jesli nie to nie sluchajcie wogole :P :)

Zippyshare -

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/57443554/file.html
Zapraszam serdecznie !!!
Gimbus
Specjalista

Re: Toxic Deejay - Feel The Song (Extended Vocal Mix)

Post autor: Gimbus »

Fajnie sie zaczyna .. break loopy średnie .. bass słaby .. Lead fajny .. jakiegos fajnego pada by sie tam przydąło wjebac .. ten vocal w miedzyczasie grany nawet spoko ..potem motyw tylko z perką i bassem .. bass jak mówiłem słaby .. sam takiego używałem całkiem niedawno i odrazu ci powiem że słuchaczom nie bardzo sie podoba ... Szkoda że cąły motyw zerżnięty z Have your even been mellow .. za mało sie dzieje , metoda kopiuj wklej .. za mało efektów .. monotonia .. ale ogólnie nie jest źle bo wyjebałeś ten wstrętny niepasujący vocal .. Tyle ode mnie ..

Aha z racji ze pod tym nickiem jestes nowy to ci oceniłem ale jeżeli ty nie bedziesz komentował innym to zapomnij na następny raz ..

PozdRO
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

ok dzia za ocenke oczywiscie rozumiem :) wiesz melo sam zrobilem nie na wzor z tamtego remixu tylko jedna rzecz jest z tego :) bells i tylko to a reszte samemu robilem :)
MAD_MAXX

Post autor: MAD_MAXX »

poczatek fajny, choc ta barwa tego leada jest zbyt jasna, brzmi jak commercial shit

potem swietne breakbeaty - to mi sie podoba, a nie 4/4 na 2 i 4 stopa i brakuje wtedy tylko dwoch palcow w ustach zeby puscic pawia. Dobry pomysl z breakbeatami !!!

0.30 ten lead ma duzo ciemniejsza barwe - jest ok.

tylko mam takie wrazenie ze perkusja gra swoje a lead swoje i kazdy sobie zepke skrobie, spraw aby graly jak w tej samej druzynie...

zakonczenie tez inne niz zwykle lecz to samo co na poczatku LOL

Nie jest to mistrzostwo swiata ale sa ciekawe pomysly... i to sie ceni
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

no wiec dziekuje bardzo za ocenki wezme nastepnym razem pod uwage to wszystko ale wiesz kazdy ma swoj styl i np ja nie jestem taki jak wszyscy chce byc troche inny i wyrozniajcy sie od wszystkich jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Niezłe wejście z fajnym wokalem i niezłym Boomem... Te dzwoneczki co praktycznie od Samego początku grają, są fajne.. Wokal nawet fajny, ciekawy.. Breakbeacik całkiem niezły, własna robota? Przejścia niczym szczególnym się nie wyróżniają, ale są poprawnie wykonane.. Lead nawet nawet.. Melo dosyć dziwne, nierównomiernie gra... Kick naprawde mocno nagłośniony, może troszkę za mocno.. Loop Hi-Hatowy fajny, ale za głośno gra.. Bassik taki Sobie, brzmi takim standardowcem, choć poprawny.. Potem niezły Synth grający to dzwoneczkowe Melo.. Fajne.. Ogólnie nieźle piosenka wykonana, podoba Mi się, że Ma parę zmian, inne Linie Melodyczne.. Techniczne nawet nawet, choć parę błędów jest, które jednak da się łatwo zlikwidować (trzeba tylko pokombinowa&#263 ;) :) Troszkę nudzi w dalszej części, ale się o to nie czepiam - poprawnie powtórzone dwa motywy, z lekkimi zmianami.. Ogólnie nieźle :ok:

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ