VST(Nexus)
-
toudek88
Re: VST(Nexus)
pewnie chce ściagać aktualizacje a ty nie masz do niej ckracka. A wtyka wypier..lista, normalnie masa ![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
mam tego vstka z pol roku i musze powiedziedz ze jest zajebiaszczy 
no tylko kompa trzeba do tego miec juz zdeka lepszego![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
no tylko kompa trzeba do tego miec juz zdeka lepszego
-
Kozzi
Co mam zrobić gdy wyskakuje mi błąd "missing license" ??muszę zlokalizować jakiś plik z licencją ale skąd go wziąć?
dokładnie mam identyczny problem i co zrobić???" pisze:A Co zrobić jeśli wyskakuje ze brak pliku Test0.nxp?? o co z nim chodzi?
-
Sound Rider
ja też tak mam" pisze:dokładnie mam identyczny problem i co zrobić???" pisze:A Co zrobić jeśli wyskakuje ze brak pliku Test0.nxp?? o co z nim chodzi?
-
Extreme Deejay'
Elo spoznilem sie i mam prosbe czy moglby ktos jeszcze raz wrzucic ten plik torent do nexusa :( ??
-
fazir
Witam wszystkich forumowiczow!
Mam pytanie.Czy na Nexusie mozna tworzyc inne style muzyki niz trance lub house itp. ?Np.bity hiphopowe
Mam pytanie.Czy na Nexusie mozna tworzyc inne style muzyki niz trance lub house itp. ?Np.bity hiphopowe
-
sytrus2007
- Nowicjusz
Nexus i jego dzwięki
Hallo
Dla tych co niewiedzą !!!
Nexusa z podstawowymi dzwiękami można zakupić w sklepie o nazwie Music Store. W Niemczech nie miałem z tym problemu nie wiem jak w Polsce.
Posiadam oryginalnego Nexusa i wszystkie jego dodatki. Jezeli chodzi o jego biblioteke dzwieków to naprawde są najwyższej jakości i kazda nuta wydaje odpowiedni dzwięk. Co do działania i wgrywania dowolnych dzwięków (ROM-ów) o rozszerzeniu "nxs" (Bass, Arpeggios, Dance Lead, Pad i inne) to wszystko zalezy od ich rozmiarów. Napewno dobrze jest miec szybki procesor duzo ramu i dobrą karte dzwiękową
.
Co do samych dzwięków to powiem tylko ze sam DJ Tiesto też używa Nexusa. Przykładem tego jest "Adagio for string".
Ściągnij:
Poniżej link do biblioteki dzwięków Nexus w dziale: download (Jest to połowa dzwięków podstawowych z oficjalnej strony ReFX):
Nexusa mozna pobrać najlepiej z Emule polecam wersje 1.3.5 albo zgłosić sie do mnie 
Uwaga !!!
Sciągajcie wersje powyżej 1.3.0 poniewaz dodatkowe biblioteki Expansion o rozszerzeniu "nxp" nie bedą działać/
Dodatkowo:
Na Nexusie można tworzyć każdy rodzaj muzyki: Trance, Dance, House,Pop Hip hop, wszystko zalezy od naszych umiejętności
FL Studio 8 XXL
Dla zainteresowanych jest już najnowsza wersjca FL 8 XXL. Jak bede miał czas to rzuce na forum.
Pozdro
Dla tych co niewiedzą !!!
Nexusa z podstawowymi dzwiękami można zakupić w sklepie o nazwie Music Store. W Niemczech nie miałem z tym problemu nie wiem jak w Polsce.
Posiadam oryginalnego Nexusa i wszystkie jego dodatki. Jezeli chodzi o jego biblioteke dzwieków to naprawde są najwyższej jakości i kazda nuta wydaje odpowiedni dzwięk. Co do działania i wgrywania dowolnych dzwięków (ROM-ów) o rozszerzeniu "nxs" (Bass, Arpeggios, Dance Lead, Pad i inne) to wszystko zalezy od ich rozmiarów. Napewno dobrze jest miec szybki procesor duzo ramu i dobrą karte dzwiękową
Co do samych dzwięków to powiem tylko ze sam DJ Tiesto też używa Nexusa. Przykładem tego jest "Adagio for string".
Ściągnij:
Poniżej link do biblioteki dzwięków Nexus w dziale: download (Jest to połowa dzwięków podstawowych z oficjalnej strony ReFX):
Kod: Zaznacz cały
http://www.refx.de/?page=products/nexus/summaryUwaga !!!
Sciągajcie wersje powyżej 1.3.0 poniewaz dodatkowe biblioteki Expansion o rozszerzeniu "nxp" nie bedą działać/
Dodatkowo:
Na Nexusie można tworzyć każdy rodzaj muzyki: Trance, Dance, House,Pop Hip hop, wszystko zalezy od naszych umiejętności
FL Studio 8 XXL
Dla zainteresowanych jest już najnowsza wersjca FL 8 XXL. Jak bede miał czas to rzuce na forum.
Pozdro
Pomocy!!
Mam nexusa od dawna, kiedys dzialal bez problemu teraz nie moge go uruchomic!!
Wszystko ladnie sie instaluje, wzucam plik dll Nexusa do folderu VST w FL ,odpalam go w FL i wyskakuje mi blad.... "Can"t find valid licanse for "reFX Nexus". Would you like to locate the license file now", jak nacisne "Tak" to potrzebuje pliku "All Types: (*.key;*zip), ja dam "Nie" widzi wszystkie sample ale nie ma dzwieku.
Pomocy!!
[ Dodano: 31-03-2008, 12:51 ]
Wszystko ladnie sie instaluje, wzucam plik dll Nexusa do folderu VST w FL ,odpalam go w FL i wyskakuje mi blad.... "Can"t find valid licanse for "reFX Nexus". Would you like to locate the license file now", jak nacisne "Tak" to potrzebuje pliku "All Types: (*.key;*zip), ja dam "Nie" widzi wszystkie sample ale nie ma dzwieku.
Pomocy!!
Pomocy!!
[ Dodano: 31-03-2008, 12:51 ]
Pomocy!!
-
Sierab
Podobno trzeba przeinstalowac nexusa z serialem .... ale czy da sie go odpalic bez kupna ? nie stac mnie
[ Dodano: 01-04-2008, 03:14 ]
Ja juz sobie poradzilem - zassaj to zainstalujn rozpakuj i zastap pliki starego nexusa ... u mnie wszystko juz gra
ma ktos wiedze na temat zakladania automatow na nexusie ? jak pdolaczyc pokretelka bo nie moge rozkminic :/ chodzi o fl oczywiscie
[ Dodano: 01-04-2008, 03:14 ]
Ja juz sobie poradzilem
Kod: Zaznacz cały
http://rs229gc.rapidshare.com/files/96769435/85397/Refx_Nexus_Vsti_v1.3.7.rar