Kiedy Ty mnie Bartek z grzywką widziałeś?Bartezz pisze:tak taka sciełes grzywke?
![]()
W jaki sposób podrywasz dziewczyne?
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: W jaki sposób podrywasz dziewczyne?
-
MaQvanHaren
Jak byłeś miedzy jego nogami
nie no sortka tak mi sie napisało jakoś 
Ja tam jestem sobą i to zawsze działa jak jest taka potrzeba
Ja tam jestem sobą i to zawsze działa jak jest taka potrzeba
Musisz do niej jakoś zagadać i być miły
. Musisz mieć trochę pomysłów na rozmową, ale takich abyście w tej rozmowie znaleźli razem swój język... 
macie problem macie tu zawodowca bierzcie z niego przykład jest kozak zadna mu sie nie oprze
Kod: Zaznacz cały
http://pl.youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4Re: W jaki sposób podrywasz dziewczyne?
A jeśli i tak Wam nie wyjdzie to zawsze powiedzcie "...bo to zła kobieta była..."
:D ;p :]
-
Marvin-Mode
Na moje to nie ma jakieś zależności.
Trzeba umieć odnaleźć się w sytuacji. 
ale najlepiej i tak wychodzi jak sie wspomoże wrodzona odwagę jakimś dopalaczem(%)
D
a ja podrywam tak- podchodze, i mowie - yyyyy... yyyy... spalam cegłe i ide w huj :p hehe a raz sie przelamalem to w ryj dostalem bo sie okazało ze jej chłopak stal obok :p
- DeeJay Yang
- Specjalista
Jak bedziesz przy kasie (ale nie fiskalnej :p) to wszstkie na Ciebie beda leciec
no nie wszystkie bez obrazy kobiet z forum !!!!

podchodzisz do laski i sie pytasz czy ma dzisiaj branie, jak nie ma to bierzesz XD
jestem soba , mila i przyjemna gadka ,talent , bajerek , duzo tematow ,pomyslowosc i np bycie szczerze milym
itd. duzo tego heh 
no jak koledzy wspomnieli trzeba oblokać jej charakterek no i zalezy gdzie podrywasz dziewczyne i na jaki okres czasu. Wtedy dopiero dobierasz strategie i uderzasz w bój
Tak wogle wsród rzeczy niedozwolonych uważane jest np natręctwo jednakże zauważyłem że przy pewnych okolicznościach daje to porządany efekt (oczywiście lekkie natręctw) jak to wytłumaczycie?
Tak wogle wsród rzeczy niedozwolonych uważane jest np natręctwo jednakże zauważyłem że przy pewnych okolicznościach daje to porządany efekt (oczywiście lekkie natręctw) jak to wytłumaczycie?