Walczmy z Pijawkami!!!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Walczmy z Pijawkami!!!!

Post autor: paauli_83 »

Zgadzam sie w 100% dział trance trzeba oddzielic od techno i mrówek - i to jest chyba sprawa najważniejsza, jak na dzień dzisiejszy...!
chodź wiem że Chomik zapewne ma bardzo dużo pracy z tą i innymi stronkami, trzymam kciuki że to kiedyś nastąpi...
Co do modów, którzy mieliby rozdzielać te nutki ja sie oferuje i podejrzewam że Deszczu, również byłby chętny...

Aaa co do pijawek...fakt tego się nie wytępi ;/

pozdr. :)
DżEjDżEj

Post autor: DżEjDżEj »

Mam pytanko dlaczego osoba która pobiera i nie zostawia komenta nazywa się pijawka, nie lepiej by pasowało do niej PASOŻYT :D
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Ech.... no dobra, STWORZE Wam oddzielny dział.... w nowej wersji :P
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Yes, yes, yes! :D Zobaczysz Chomik, od razu większy ruch się na forum zrobi jak przybędą nowi fani transu :)
Marvin-Mode

Post autor: Marvin-Mode »

To od razu można by było zrobić dział HARD, gdzie były by umieszczane kawałki Hardcore. Hardtrance, Hardstyle, Terror, Speedcore itp.
Awatar użytkownika
zero
Weteran

Post autor: zero »

Na forum muzycznym

Kod: Zaznacz cały

http://www.xxxxxxxxx.pl
(ja Ci dam reklamować konkurencje :P - Chomik) jest tak,że chcąc pobrać dany utwór lub płytkę trzeba przynajmniej podziękować pisząc zdanie rozwinięte.Po tej operacji dopiero wyświetla się link danego uploadu.Myślę,że coś takiego przydałoby się na naszym forum.Ja osobiście napisałem tylko dzięki i zaraz bana dostałem za to,że za mało napisałem.I to mi sie nie spodobało ale po jakimś czasie doszło do mnie,że taka opcja powinna sie pojawić na

Kod: Zaznacz cały

http://www.muzikum.pl
Z reszta sami zobaczcie.
pavlinho25

Post autor: pavlinho25 »

jedna rzecz mnie denerwuje dodawałbym nawet dziesięć kawałków dziennie ale tylko na rapida a nie na speedyshare.
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

&quot pisze:jedna rzecz mnie denerwuje dodawałbym nawet dziesięć kawałków dziennie ale tylko na rapida a nie na speedyshare.
na to dawaj na rapida w czym problem :D

z wszystkim co pisal miki sie zgadzam :P wiem ze posiada dobra muze

i szkoda ze coraz mniej upa :) na muzikum bylo wiecej dobrych

uploaderow ale labo odeszli albo przestali upac a jest to tym

zpowodowane ze ludzie malo komentuja :)

moga isc na inne forum i tam dostana na pewno wiecej komentow niz tu

ja sie juz zniechecam do upania bo po co jak dostane dwa komenty a

pobran 160 :)
&quot pisze:Ja cały czas proponuje prowadzenie zwykłego systemu, gdzie link jest ukryty i trzeba dać po prostu np. "Thanks'a" albo napisać posta. Pijawki, które mają problem z napisaniem kilku zdań po prostu dają Thanksa a prawdziwi userzy piszą komenta. Każdy w takiej sytuacji jest zadowolony, bo pijawka nie musi nic pisać, a uploader widzi, czy zostaje doceniony po ilości thanks'ów i komentarzy.
100% racja! jestem za tym

pozdro ;)
Awatar użytkownika
zero
Weteran

Post autor: zero »

Chomik,nie reklamuje konkurencji tylko chciałem podać wiarygodny przykład,że inni potrafią.Dlaczego u nas nie mogło by być tak?
Luxus

Post autor: Luxus »

Szczerze to powiem,że jestem za tym aby ścigać pijawy.Logują się tylko po to żeby najnowsze mp3. pobrać.Logują sie zasysają nutę i śladu po nich nie ma.Wrzuciłem kilka nut:pobrań było full a komenty dali mi tylko Ci których znam już od dawna.Moim zdaniem powinno być więcej modów- oczywiście jaik coś to sie zgłaszam.Trzeba dać w końcu jakiś znak protestu wobec tych paskudnych pijaw!!!
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

pijawyy

Post autor: gateway »

moim zdaniem dobrym rozwiazaniem byloby poprostu userowi ktory nie komentuje wrzutek dac to miano "pijawki" jesli ktos nie skomentuje zadnego posta powiedzmy tygodniowo i oczywiscie bedzie sie logowal w tym czasie...
ODPOWIEDZ