Nie samą muzyką klubową człowiek żyje :p
Jestem kinomanem
Właśnie ściągam "Zabójcze ciało"...
Wypowiedzcie się jaki film utrwalił się wam w pamięci...
Ostatnio ciekawy film z dobrą grą aktorską, który obejrzałem to Proposal (Narzeczony mimo woli). Romansidło, ale się uśmiałem
Wielki fan horrorów - "Teksańską Masakrę: Początek" mogę oglądać do upadłego! Nigdy mi się nie znudzi :p A zszokowany byłem obrazem "Salo, czyli 120 dni sodomy"... Ochyda...
Czekam na opinie
No kurde, dobrych filmów jest masa :] Przepadam za horrorami, ale dobrym dramatem, tym bardziej sportowym też nie pogardzę. Uwielbiam oglądac również filmy refleksyjne, zmuszające do przemyśleń.. Może lepiej moje typy :
*Goal!
*Black Ops
*Objective
*The Triangle
*Omen
*Piła I-VI
*13 Dzielnica
*Znamię
*Przepowiednia
*Gladiator
Cholera no, jakoś mi z głowy wyleciały Jak się przypomni to jeszcze dopiszę ^^ Ogólnie lubię też filmy z niewyjaśnionymi wątkami.Ogólnie interesuję się takimi sprawami. Z seriali natomiast przepadam za Lost'em i Kyle XY <33
"Kac Vegas"... mega film można się nieźle uśmiać
Poza tym z komedii bardzo mi się podobało "You, Don't Mess With The Zohan" (w Pol. "Nie zadzieraj z fryzjerem"). Co do filmów akcji to "Next", "Babylon A.D.", oczywiście "Fast And Furious" (ale to pewnie każdy zna). A z horrorów bardzo dobrym filmem jest "Blair Witch Project" (horror psychologiczny), polecam także "Deck Dogz" znany też jako "Skateboard".
Pulp Fiction, Ronin, Taksówkarz, Chinatown, Forrest Gump, Krótki film o zabijaniu, Łowca jeleni, Mechaniczna pomarańcza, Milczenie owiec, Czas Apokalipsy i oczywiście Ojciec chrzestny.