Ja nie wiem czy to temat o tym jaki jest najwygodniejszy ubiór czy to reklama firm... bo sądząc po Twoim komentarzu to tak wlasnie wyglada...
A odnośnie tematu... Ponieważ wolę styl sportowy, więc moim ulubionym strojem nacodzień jest wygodna czerwona bluza, adidasy i do tego jeansy (lub jak chodze tylko po domu - dresy)...
............jesli chodzi o mnie to lubie ubierac sie na luzie czyli sportowo nie znosze marynarek i spodni na kant a szczegolnie spodniczek....a torebka to dla mnie udreka,jesli juz to torbe sportowa na ramie :)nic wiecej....ostatnio polubilam moje nowe jeansy,kupilam je na allegro sa swietne!! pozdrawiam Aste!!:]
Ja lubie na codzien chodzic w jensach a na gore jakas fajna bluzeczka jakies buciki ale nie marki adidas czy nike bo dla mnie to przereklamowana marka i juz od jakiegos czasu nie kupuje nic z tego bo dlamnie to shit no i oczywiscie boxerki skarpetki hmm najlepiej z cebula zeby byla wentylacje itd
hmmm.....ale przeciez Ty znasz moje problemy sa jak zwykle male takie....mix ale kiedys skorzystam!! I nie reklamuj tak tych marek ciuchow :P :P tez takie mam <hahaha> PA Stefffffff :*
Ja się zazwyczaj noszę po skejtowsku, chociaż hiphopu przestałem słuchać tak ze dwa lata temu ale nawyk został :mrgreen: Mój ukochany ubiór to coś co ludzie nazywają "jajecznica ze szczypiorkiem" - żółto-zielone spodnie, bluza i czapka, nie będę reklamował firmy Ale dresikiem też nie pogardzę, szczególnie firmy z takim dużym kotem