Wasze pytania
-
djmassive
Wasze pytania
Wszelkiego typu pytania, związane z naszą twórczością, lub z innymi sprawami, piszcie tutaj, a my napewno odpowiemy na każde.
-
AudioLine_DJs_T
Re: Wasze pytania
massive szefie jak tam kiedy jakies demko otrzymam w sprawie DONT LET GO :mrgreen:
-
Michal_gol
witam dzięki za fajny remix electrodisco k-tronica (niedawno go dopiero pobrałem
) mógł byś wrzucić samą gitarke z tej nutki?? bardzo bym prosił. pozdrav.
-
spokoziomus7
- Użytkownik
Niestety,ale nie ma..:pBartezz pisze:ja mam pytanie Kozak Rap do ciebie Tak Sie składa...
Czy masz Mozg?
-
Kozak Rap
wiroza boli że mu dopiekłem w tematach i teraz sie odgryza, zresztą bardzo nieudolnie
tak oczywiście.. płacze w domu po kątach.. Rzeczywiście tak mi dopiekłeś tymi swoimi "kozackimi" tekstami,że po nocach nie moge spaćKozak Rap pisze:wiroza boli że mu dopiekłem w tematach i teraz sie odgryza, zresztą bardzo nieudolnie
-
Buzztick
Dokładnie Wirus, poza tym muzyka ma łączyć ludzi a nie rozdzielać... ale cóż na każdym forum muszą znaleźć się tacy ludzie jak Kozak Rap.
-
djmassive
Po prawie 2 letniej przerwie niebawem mam nadzieję coś usłyszycie :-) Jedno co mogę powiedzieć, to obecnie TheProtypes to sam ja :-) Mac fly jak już zapewne wiecie powędrował w solo :-) - jak ktoś lubi komercje, zapraszam do niego :-)
Kod: Zaznacz cały
http://www.macfly.info