postaram sie wrzucac jak najlepsze kawalki i pokazac wam prawdziwa moc dzwieku nowoczesnego
Witam wszystkich Łukasz Gordon ;] dzieki dzieki
Witam wszystkich Łukasz Gordon ;] dzieki dzieki
siemano wielu z was nie ma pojecia o muzyce i wrzuca same cienizny w np electro ale nie jest zle
sa rozne typy ludzi
postaram sie wrzucac jak najlepsze kawalki i pokazac wam prawdziwa moc dzwieku nowoczesnego
Re: Witam wszystkich Łukasz Gordon ;] dzieki dzieki
Pewny siebie. No zobaczymy czy bedziesz wrzucac same dobre walki. Sam tego dopilnuje :>
Electro moj dzial wiec napewno sprawdze Cie w akcji i moze docenie trud
.
Ps. Elo Elo
Electro moj dzial wiec napewno sprawdze Cie w akcji i moze docenie trud
Ps. Elo Elo
ciekawe miał wejście na 4um... a juz po chłopie....
ban....
ban....
Witam Pewny siebie jestes Bardzo,ale to dobze lub nie dobze zobaczymy
Pozdrawiam Elo
Pozdrawiam Elo
- Mike Van Dreiland
- Klubowicz
Dla mnie Tragedia wejście
co to ma znaczyć "nie ma pojecia o muzyce i wrzuca same cienizny w np electro ale nie jest zle:p" co ty masz do Electro ?? a jak ktoś Disco polo lubi to też cienizna
a co ty chcesz wrzucić np Radiowe hity Radia maryja to jest dopiero muzyka co ludzie powinni od ciebie słuchać sory ale dobrze że masz Bana bo takim czymś byś nie zaszedł daleko typowy rasizm
co to ma znaczyć "nie ma pojecia o muzyce i wrzuca same cienizny w np electro ale nie jest zle:p" co ty masz do Electro ?? a jak ktoś Disco polo lubi to też cienizna
a co ty chcesz wrzucić np Radiowe hity Radia maryja to jest dopiero muzyka co ludzie powinni od ciebie słuchać sory ale dobrze że masz Bana bo takim czymś byś nie zaszedł daleko typowy rasizm
ban i po banie tez mi coś
bana dostalem bo jechalem typowi co siedzi w "kadrach" lol za wyrazanie wlasnych opini
ale kij z tym zaraz wrzoce prawdziwe electro, co do wypowiedzi:
co ja mam do Electro? hmm nic nie mam do Electro bo lubie Electro mam natomiast do typow takich jak ty co nie dośc ze peda[cenzura] kolorem pisza to jeszcze peda[cenzura] nuty davida guetty i pitbulkow uwazaja za electro i sie tym jaraja nie dosc ze cienkie to jeszcze komercyjne zal mi takich typow i jestem ty zeby to zaslonic prawdziwym przykladem ELECTRO pozdro.seruh pisze:Dla mnie Tragedia wejście