Podsumowujac: przyznaje punkt Squarz Kamel-owi
X Bass Vs. ??? [Progressive,Trance]
-
BrEaK_MaStEr
- Użytkownik
Re: X Bass Vs. ??? [Progressive,Trance]
Przesluchalem obie wypociny i zdecydowanie lepszy kawalek zaprezentowal Squarz Kamel od razu przy pierwszych sekundach slychac bylo ze robienie muzyki nie jest mu obce dobre przejscia, dobrze dobrane leady pod melo, bass itp ... Niestety X BASS twoj kawalek mnie nie zachwycil slabo wykonany, nie ma w nim nic ciekawego lead slabiutki , bass tak samo, poczatek mizerny (caly kawalek wyglada tak jakbys sie gdzies spieszyl
) Ogolnie jak sluchalem ten kawalek to przypomnialy mi sie poczatki z FL Studio ;P
Jego nutka jest zdecydowanie lepsza 
-
Jarek014
Obydwie nutki są bardzo fajne, przyjemne dla ucha, i chętnie bym zrobił jakmonikah93, lecz mogę chyba raczej oddac glos na jednego "zawodnika". Obydwie nutki mają swoje wady i zalety, ale to nutka Squarz Kamel-a jest odrobinę lepsza. Ma swojego kopa, i brakuje jej tylko ciekawego wejścia. Natomiast nutkaXBASS-a również jest bardzo ciekawa, spokojna, i to jest jej zaleta. Ale nie przesadzajmy, ten MID, aż się prosił o agresywniejszą wersję
i troszkęmi nie pasował ten śmiech
Tak więc oddaje głos na Squarz Kamel-a.
-
BrEaK_MaStEr
- Użytkownik
Odrobine lepsza??? Jarek014 to ty masz chyba problemy ze sluchemJarek014 pisze:Obydwie nutki mają swoje wady i zalety, ale to nutka Squarz Kamel-a jest odrobinę lepsza
-
Jarek014
BrEaK_MaStEr, słuchaj. Ja lubię w takich nutkach spokojniejsze klimaty, ale XBASS jakoś "nie spełnił mych oczekiwań". A, że Squarz Kamel-owi to wyszło, to + dla niego, choć to nie była taka spokojna wersja
A ze słuchem wszystko w porządku 
-
BrEaK_MaStEr
- Użytkownik
Sluchajac obu kawalkow ewidentnie slychac ze Squarz Kamel zrobil lepszy track niz XBASS ... Nie patrz tylko na klimat w jakim zostaly zrobione oba te kawalki ale na "technike" ... Bo przy nutce Sqarz Kamela wszytko ladnie plynnie slychac, natomiast XBASS zrobil tak oklepana wersje ze na jego miejscu wogole nie wystawialbym jej do pojedynku
Od razu przeciesz slychac kto dluzej bawi sie w Fl Studio a kto nie ...
-
Jarek014
W sumie masz racje, Sqarz Kamel zrobił lepszą nutkę. Ale to na wszystko trzeba zwracać uwagę. A jeśli mówisz o technice, to również Sqarz Kamel jest raczej bezkonkurencyjny, ale nie pisz tak od razu, że lepiej żeby nie dawał nut. XBASS musi jeszcze trochę popracować nad swoimi nutami, poprostu
Dobra, kończmy dyskusje.
-
BrEaK_MaStEr
- Użytkownik
Ja nie powiedzialem ze wogole ma nie wstawiac swoich wypocin na forum, ale niech sie bardziej poduczy i niech zdobedzie chociasz podstawowa wiedze co do tworzenia i wtedy niech staje do pojedynku z innymi na najlepszy REMIX. Narazie wg mnie najlepszym wyjsciem jest wstawianie jego nutek do dzialu "Wasze produkcje" gdzie otrzyma liczne uwagi, pomoce co poprawic co zmienic na co ma zwracac uwage itp. przez co bedzie stawal sie lepszym ... Bo na kazdym forum znajda sie "lizodupy" co beda mu slodzic wystawiac pozytywne komentarze, zeby potem i "oni" przez niego byli dobrze ocenieni... Bedzie myslal ze jego nuta jest naprawde na poziomie a tak na serio bedzie calkiem inaczej ze jego tworczosc nie bedzie trzymac poziomu i ze dalej bedzie odstawal od reszty daleko w tyle... Skonczylem ;P
-
XBASS
Dobra ciekawie mnie pojechaliscie ale to inny temat trzeba bylo zalozyc . A ten konczymy Bo Squarz Wygral bezkonkurencyjnie . Gatulacje i pozdr. 
-
BrEaK_MaStEr
- Użytkownik
XBASS nikt po tobie nie jedzie... Ja wyrazilem tylko swoje zdanie ( bo od tego przeciesz jest forum) nie mam zamiaru kazdemu tutaj d*py lizac zeby i mi mile komentarze pisali (nawet jak mi sie nie nalezy) bo tu nie oto chodzi... Powiedzialem jasno co i jak o tym mysle a ze troche brutalnie to ujalem to wybacz ;-) Inaczej nie umialem wyrazic swoich uczuc ;P
-
Jarek014
Heh.. Dosadny człowiek, i nie owija w bawełne ;-) Gratuluję zwycięscy, i pozdrawiam XBASS-a :-) Życzę wam więcej fajnych nutek, i wygranych pojedynków. Pozdr.