czyli Ci z pod ostrołęki?
Zlocik Muzikum :D
-
Marcin
Re: Zlocik Muzikum :D
Powiem Krótko "I TAK WAM KUR*WA NIE WYPALI". Dziękuje za uwagę Kto może niech to zdanie cytuje
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Co do Kabuna to wiedziałem ze bedzie taki odzew z jego strony.. Solina ? Fajnie by było ale czy ludzie beda chcieli przyjechac ? Wątpie. Jesli chodzi o mnie to chętny jestem zawsze ale koncem miesiaca musze jechac do szpitala takze nic narazie nie wiem kiedy bede że tak powiem wolny... Zobaczymy jak sie sytuacja potoczy...
- Chris da Lucca
- Specjalista
Znam to forum już baaaardzo długo i Kabuna prywatnie tez i powiem jedno:
Dobrze gada, polać mu
Nie raz nie dwa były już zloty i zawsze 100 osób na huraaaaa chciało jechać a wychodziło w maxie 10 sztuk
Pozdrawiam i miłego planowania dalej
PS. lepiej ugadujcie się na jakieś spoty, typu wiarka mieszkająca gdzieś blisko siebie, a nie że zaraz zlot ogólnopolski, wtedy sami sobie ocenicie czy warto pakować się w takie coś i jacy są na prawdę użytkownicy tego forum...
Pozdrawiam ponownie chrisdalucca
dobry pomysł...
najlepiej zorganizować zlocik wojewódzki...
a potem konkursik coś w stylu gdzie bylo najfajniej
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
ale pie*dolicie ;c jak przyjedzie 10 osób to bedziemy w 10 pic i bedzie zaje*iście
a wy już musicie widzieć 5 tys osób na zlocie żeby był udany? jak ktoś nie przyjedzie to jego problem. Jak komuś zależy by się napić z ludźmi z muzikum jak np mi to ani miejsce ani czas nie gra roli.
a wy już musicie widzieć 5 tys osób na zlocie żeby był udany? jak ktoś nie przyjedzie to jego problem. Jak komuś zależy by się napić z ludźmi z muzikum jak np mi to ani miejsce ani czas nie gra roli.
- radekdudek11
- Specjalista
To ja zapraszam nad Bałtyk w połowie lipca. Będziemy na golasa biegać po plaży wieczorem z piwem w ręce 
w takim wypadku moi drodzy, ja np nigdy nie spotkam się z Ciastkiem, Deszczu nigdy nie spotka się z Cindi itp. Zloty były już dwa. I były dobre.