zrobcie cos
Re: zrobcie cos
djtomix Powróciłeś i wielce się wyżalasz, no proszę Cię... Chcesz poproszę Chomika żeby Ci dał moda a mi go zabrał... Zobaczymy czy wtedy będziesz taki mądry... Każdy ma tylko do nas pretensje i wszystko... Poza tym forum nie chodzi do końca tak jak powinno często nie idzie wejść w poszczególnie działy, wiesza się itp. Ja jestem na forum od Czerwca i wiem co i jak było, no ale bez przesady, że powracasz nagle i wielkie żale wyrzuty itp.
No prosze jaka tematyka sie wywiazała...fiu fiu
owszem dział dance wiesza sie przepotwornie...sama chcialam dzis wejsc w wolnej chwili w pracy aby poprzerzucac i pokasowac niektóre tematy...niestety nie idzie sie tam dostac....
Co do naszej pracy (chodzi mi o modów)....każdy wie co napisac...- o krytyke nie trudno...raczej gorzej z docenieniem naszej pracy... smutne...
Co do piwek...obciażały serwer...dlatego ich nie ma...osobiście uwazam ze słusznie...
pzdr.
owszem dział dance wiesza sie przepotwornie...sama chcialam dzis wejsc w wolnej chwili w pracy aby poprzerzucac i pokasowac niektóre tematy...niestety nie idzie sie tam dostac....
Co do naszej pracy (chodzi mi o modów)....każdy wie co napisac...- o krytyke nie trudno...raczej gorzej z docenieniem naszej pracy... smutne...
Co do piwek...obciażały serwer...dlatego ich nie ma...osobiście uwazam ze słusznie...
pzdr.
Bo taka jest prawda, że nikt tej pracy nie docenia... Smutne Pauli to to jest ale i prawdziwe niestety...
Masz racje... a mało tego bo userzy rywalizowali między soba, kto ma wiecej i wtedy dopiero był syf...!Co do piwek...obciażały serwer...dlatego ich nie ma...osobiście uwazam ze słusznie...
Na tym Dance to ja sie nie znam ale około 50 tematów usunąłem...
dobra nie ma sie co ruzczulac.... narazie i tak sie chyba nic nie zmieni bo nie ma hajsu na te zmiany... wiec co na darmo pisac? zamykam....