Witam kilka dni temu natchnelo mnie na EH piosenki tego rodzaju strasznie zaczely mi sie podobac ;P takze wiec mam prosbe
Jakie wtyczki do Electro House proponujecie.
Sample jakiego Wydawcy chodzi mi,np: VEC czy Ubershal (to tylko przyklad xd )
Szukalem tutoriali na YT ale... No nie pomogly mi nic, pokazywaly jak ustawic kick,,clap,crashe itp.
Bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc i oczywiscie w mozliwy sposob podziekuje wam "Thanksem"
Electro House Pomoc
Re: Electro House Pomoc
Kolejny...
Nie tworzy się wtyczek pod dany gatunek.
Sampli poszukaj różnych, ja bym na Twoim pościągał różne paczki, ale jeśli chcesz tworzyć to co wszyscy, to pierwsza lepsza paka Vengeance i jedziemy... Zero oryginalności, ale co tam.
Nie tworzy się wtyczek pod dany gatunek.
Sampli poszukaj różnych, ja bym na Twoim pościągał różne paczki, ale jeśli chcesz tworzyć to co wszyscy, to pierwsza lepsza paka Vengeance i jedziemy... Zero oryginalności, ale co tam.
-
Levenproject
- Klubowicz
wiem, wiem ze nie tworzy sie wtyk specjalnie pod gatunek ale chodzi mi czy macie jakies wysluzone czyli przetestowane dobre, z ktorych mozna cos wykrecic ;P Venegence mam juz wszystkie packi prawie ale widzialem gdzies na YT wlasnie ze koles mial fajne sample ale nie mam pojecia jak sie zwaly XD
-
Levenproject
- Klubowicz
Srry ze post pod postem, ale chcialem Odswiezyc. Zalezy mi na tym ze by mi ktos mogl pomoc, bardziej rozbudowanym postem . 
-
Levenproject
- Klubowicz
no niebardzo xd myslalem ze ktos bardziej sie wysili mi pomoc ale tu nie mozna na nikogo liczyc chyba ...
Polecana wtyczja? Niech bedzie SYlenth1 
Jedna paczka sampli wystatczy....
Zacznij robic od pompek.. czyli uklad kick bass kick itd.. ;P
A reszta to juz kwestia upodobania.. niewiem jak chcesz tworzyc wiec ci nie powiem co pierwsze.. nie ma tu juz zlotego srodka... ;P probj.. i tak na tym etapie duzo nie bedzie... mozesz sie tylko uczyc..
A na yt jest wszystko wiec niewiem jak tego nie znalazles..
Sory za wyp. jestem pod wplywem hah.
PP
Jedna paczka sampli wystatczy....
Zacznij robic od pompek.. czyli uklad kick bass kick itd.. ;P
A reszta to juz kwestia upodobania.. niewiem jak chcesz tworzyc wiec ci nie powiem co pierwsze.. nie ma tu juz zlotego srodka... ;P probj.. i tak na tym etapie duzo nie bedzie... mozesz sie tylko uczyc..
A na yt jest wszystko wiec niewiem jak tego nie znalazles..
Sory za wyp. jestem pod wplywem hah.
-
Levenproject
- Klubowicz
Ahh a jak robic te pompki ze tak zapytam ;P ? Jestem nowy w tych sprawach (fl)
-
Levenproject
- Klubowicz
To znaczy. yyyy, jak zrobic te pompki bo nie jestem PRo w FL-u
P Jezeli bys znal jakis Tutorial bede bardzo wdzieczny