Więc tak...Mam ku*wa dośc tego pierd***nego programu. Ktos mi powiedział kiedys że FL Studio 10 jest zajeb**ta,może i jest ale mnie wkur**a:/ mam problem...na "plejliście" mam na kanałach "track" zamiast "pattern"...jak do ku**y nędzy przywołać ja tak żeby pokazywały się te "patterny" a nie "tracki"? bo mnie rozniesie dzisiaj w tym programie:/ Dzięki za pomoc z góry
Fl Studio 10 Pattern Playlist
- Jinpachi Futushimo
- Weteran
Fl Studio 10 Pattern Playlist
Na poczatku chcę przeprosić za wulgaryzmy które użyje w moim poście...
Więc tak...Mam ku*wa dośc tego pierd***nego programu. Ktos mi powiedział kiedys że FL Studio 10 jest zajeb**ta,może i jest ale mnie wkur**a:/ mam problem...na "plejliście" mam na kanałach "track" zamiast "pattern"...jak do ku**y nędzy przywołać ja tak żeby pokazywały się te "patterny" a nie "tracki"? bo mnie rozniesie dzisiaj w tym programie:/ Dzięki za pomoc z góry
Pozdrawiam 
Re: Fl Studio 10 Pattern Playlist
W FL 10 nie ma pattenów, śa same tracki :p
nr tracka zmieniasz w miejscu gdzie dodają się vst :p (2 klocek tam na górze od lewej jak ja to tłumaczę :p)
Nie wnerwiaj się
też wolę 9tke :p
edit: 500 post
nr tracka zmieniasz w miejscu gdzie dodają się vst :p (2 klocek tam na górze od lewej jak ja to tłumaczę :p)
Nie wnerwiaj się
edit: 500 post
General Settings -> Show legacy pattern blocks (czy coś takiego). Ale mnogość syfu które zostało poprawione żeby tylko zniechęcać sprawia, że zostałem przy ósemce i się nie doczekam "assign to track" :<
Moim zdaniem od dziewięć w górę coraz bardziej spie*dalają UI więc z chęcią poprzeklinam razem z tobą.
PS. Patterny naprawdę są przestarzałe, kiedyś miałem po 70 patternów, teraz mam po 30 i tylko bloczki tnę w channelsach... tfu, teraz to nazwali track...
Moim zdaniem od dziewięć w górę coraz bardziej spie*dalają UI więc z chęcią poprzeklinam razem z tobą.
PS. Patterny naprawdę są przestarzałe, kiedyś miałem po 70 patternów, teraz mam po 30 i tylko bloczki tnę w channelsach... tfu, teraz to nazwali track...
- John van Beatz
- Weteran
Tak są patterny daje screena
Kod: Zaznacz cały
http://iv.pl/images/78249452100175391510.jpg- Jinpachi Futushimo
- Weteran
Dzięki chłopaki za podpowiedzi
udało się ale...faktycznie nie podoba mi się 10tka:/ CjEx3 faktycznie starsze wersje sa lepsze...powiem Ci że ja zaczynałem od 8,później wyszła 9 i na 9 juz chyba zostane
najbardziej przypadła mi do gustu
chyba że się zdarzy cud i wyjdzie 11stka,gdzie będzie wszystko z poprzednich części razem XD dobrze że za marzenia nie karają,bo bym miał krzesło elektryczne 
no ja 10 mialem doslownie przez 5 min na dysku hehe dla mnie 9 jest GITES 
- radekdudek11
- Specjalista
A ja na 10 robie i mi pasi,choc momentami czarna chmura byla to dalem rade i wyszlo ze jeden ch,.a tez od 6 jade
Do 9 powinni wrzucić autosave i parę poprawek i byłoby bosko. 10 to już porażka, o 11 nie chcę myśleć