Kurs fl studio (CD)

Jeżeli masz pytanie dotyczące sprzętu, napisz, a na pewno ktoś pomoże ci rozwiązać twój problem.
Awatar użytkownika
Deluxe
Klubowicz

Kurs fl studio (CD)

Post autor: Deluxe »

Witam jeszcze raz ;) Mam pytanie chce kupic kurs fl studio na alegro tu taj macie link

Kod: Zaznacz cały

http://allegro.pl/kurs-fl-studio-sam-tworze-profesjonalna-muzyke-i1510431146.html
czy ktos ma taki kursik i czy go warto kupić? ;)
Proszę o pomoc ;)
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Re: Kurs fl studio (CD)

Post autor: Brizzer »

Moim zdaniem nie warto.. na CD to az tak duzo nie bedzie.. Moze podstawy.. a podstaw nie trudno sie nauczyc.. Szukaj wiekszych wydan z naprawde konkretnymi informacjami... bo obsluga FL'a to nic.. Szukaj ogolnikowych rzeczy najlepiej zebys potem mogl sie przesiasc i przelewac wiedze zdobyta... a nie ze nauczysz sie co i jak we FLu..
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Post autor: T3L3T3LU »

Moim zdaniem też nie warto kupować poradnika. Na youtube masz pełno poradników. Również warto poszukać w google, na pewno ktoś zrobiłporadnik w Worldzie :)
Awatar użytkownika
Cosmic_Ravers
Użytkownik

Post autor: Cosmic_Ravers »

Nio ten poradnik z allegro robił mój kumpel, ogólnie nie widziałem ale gostek zna sie na rzeczy ; ) ale to Twój wybór czy kupisz czy nie. wiadomo jest wiele darmowych poradników, ;) ale po polsku video tutoriala darmowego nie znajdziesz raczej ; D pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Dendix
Klubowicz

Post autor: Dendix »

W ogóle nie opłaca się kupywać , już tłumacze dlaczego (według mnie):
- W necie jest cała masa tutoriali , poradników , artykułów co do produkcji .
- typowy kurs na cdm , nauczy cię jak sie obsługiwać programem i da ci wskazówki co do początkowych produkcji .
Najlepiej do wszystkiego dochodzić samemu , wkładać w to troche pracy a napewno bd efekty.
Zobaczysz po roku , jaka jest z tego sadysfakcja
:D

Kod: Zaznacz cały

http://wieszczeniczego.blox.pl/2006/05/Sadysfakcja.html
ODPOWIEDZ