nagrywanie fragmentów nut
nagrywanie fragmentów nut
mam pytanie czy w jakiś sposób mogę nagrać seta (a dokładnie fragment) którego słucham na necie? po prostu chce potem znaleźć nutki z tego seta i nie wiem czy jakoś mogłabym nagrać, czy może jest jakiś program do tego? strona? i o to samo pytam gdy chce nagrać nutke z filmiku na youtube 
Re: nagrywanie fragmentów nut
Nie ten dzial.
Sa od tego programy (bardziej obeznani dadza ci tytuly)
Sa od tego programy (bardziej obeznani dadza ci tytuly)
Zgrywanie ze stacji radiowych: AIMP lub Screamer.
Nutki z seta: programy do TrackID, szukanie tracklist po nazwie w google. PS. Do muzyki elektronicznej (szczególnie hardy, drumy i trance) polecam lsdb.eu
Zgrywanie muzyki z filmu na youtube
Wycinanie fragmentów z plików audio (np piosenek z setów) Audacity.
Pozdro
Nutki z seta: programy do TrackID, szukanie tracklist po nazwie w google. PS. Do muzyki elektronicznej (szczególnie hardy, drumy i trance) polecam lsdb.eu
Zgrywanie muzyki z filmu na youtube
Kod: Zaznacz cały
http://www.video2mp3.net/Pozdro
Jeżeli jest dostępna playlista i wiesz co to za kawałek, to ja bym się bardziej zajarał, gdybym miał cały kawałek w 320. Trzeba szukać w necie i mieć sporo różnych źródeł jeżeli szuka się muzy z odległych biegunów. Dobrym źródłem, ale tylko samej informacji jest discogs.com. Przy szukaniu plików mp3 w necie często przydaje się numer katalogowy, który jest na discogs publikowany razem z pełnymi informacjami o wydawnictwach, okładki itp.