Witam! Dziękuje lsudny, Cj Ex3 i Piotrze!! Tak podejrzewałem, że dopiero w poniedziałek pojawią się odpowiedzi

Z tymi wycinaniami częstotliwości to masz rację, trochę dziwnie napisałeś, jednak przeczytałem pare razy i rozumiem

Cj Ex3, na pewno pomógłbyś mi więcej niż ja sam sobie, dlatego dzięki za chęci

Piotrowi zaś dziękuję za podanie sprzętu, co było raczej moim głównym celem. Rozważałem właśnie Numarka X6 i DXM 09, ale jeżeli bardziej polecasz X6 to ok, pomyślę o nim w kwietniu kiedy będe miał pieniądze. Widze, że takie "poziome" playery ze średniej właściwie półki to dosyć dużo kosztują ;o no ale bez pieniędzy dziś nie ma zabawy

O nagłośnieniu na razie nie myślałem, ale za pewne na przyszłość będe zmuszony rozmyślać, tyle że najpierw muszę troszkę obyć się z mixerem i playerami, jednak zapiszę sobie propozycję, którą podałeś. Mam nadzieje, że ten temat zostanie "pociągnięty" aż do kwietnia kiedy kupię sprzęt..ale to tylko nadzieja

dobrze by było. PS. da się to ustrojstwo podłączyć pod kino domowe? Bo to tylko kable RCA, prawda? A i to prawda, że mixery po około godzinie pracy mocno się grzeją? Np na co dzień mam do czynienia z mixerkiem ale analogowym i on troszkę się grzeje tyle, że już lata troszkę ma.. No i pozostaje pytanie numer dwa, na które mi nie odpowiedzieliście :( pozwolę sobie powtórzyć: 2. Co znaczy, że mixer jest np. 24-bitowy? Kończąc..dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi i pozdrawiam. Jakub :)