Poszukuję najlepszych (najdokładniejszych) decoderów i encoderów mp3
Poszukuję najlepszych (najdokładniejszych) decoderów i encoderów mp3
Szukam takich decoderów które wyciskają możliwie jak najwięcej z mp3 + jak należy je poprawnie zainstalować
- Dj Herman DST
- Weteran
Re: Poszukuję najlepszych (najdokładniejszych) decoderów i encoderów mp3
z pustego salomon nie naleje
. zainstaluj FORMAT FACTORY i tam masz multum opcji jeżeli Ci tak zależy, ale te cyfry to dla laików. pisz na moje GG to Ci podesle programik
Watpie zebys uslyszal roznice w decodowaniu dzwieku.
Ja tam nie konwertotuje plikow.. ale mi sie wydaje ze nie da sie tak uchem poznac zbytnio.. chyba ze naprawde trefny konwerter i ucina wiecej wartosci niz moze...
Za swoich czasow uzywalem Godfather'a
Ja tam nie konwertotuje plikow.. ale mi sie wydaje ze nie da sie tak uchem poznac zbytnio.. chyba ze naprawde trefny konwerter i ucina wiecej wartosci niz moze...
Za swoich czasow uzywalem Godfather'a
- Dj Herman DST
- Weteran
tutaj problem polega na tym, ze mozna uzyskac dobra jakosc i jak najmniejsze straty przy operacji WAV->MP3 natomiast nie można (chyba że się myle) odzyskać utraconej jakości przy MP3->WAV. pozatym mp3 192kbps jest praktycznie nie rozróżnialne od czystego WAV dla ludzkiego ucha (muzycy i producenci mogą słyszeć różnice), a MP3 320kbps praktycznie zadem producent ze swiatowej czołówki i najlepszy spec od masteringu nie zobaczy różnicy. jestesmy tylko ludzmi i podtrzymuje swoja wcześniejsza wypowiedź, że liczby sa dla laików a co za tym idzie po co komuś wWAV o rozdzielczosci np. 192KHz ? do tresowania nietoperzy ?