Na początek prosiłbym o wersje long Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Hearts, która przypadła mi do gustu... Nie wiem czy to wypali, ale mam nadzieje, że choć mały stopień forumowiczów pomoże zorganizować coś takiego
Wersje Extended
Wersje Extended
Siema, od pewnego czasu myślę skąd wziąć wersje extended/club mix do pewnych piosenek. Początkujący DJ'e właśnie z takich grają a czasem "fajnych" nutek znajdują duużo, lecz nie potrafią znaleźć wersji do której potrafią bity zgrać a wersje w/w do takich należą. Moja pytanie, gdzie ich szukać? Widzę, że jest tutaj dość sporo producentów tych z doświadczeniem jak i początkujących. Nie wiem czy to odpowiedni dział... jeśli ktoś by szukał wersji ext/club to mógłby pisać w tym dziale, a jakiś prodc. mógłby zrobić wersje wydłużoną, która przyda się rzeszy ludzi 
Na początek prosiłbym o wersje long Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Hearts, która przypadła mi do gustu... Nie wiem czy to wypali, ale mam nadzieje, że choć mały stopień forumowiczów pomoże zorganizować coś takiego
-
ChriZ
Re: Wersje Extended
przeniosłem bo nie ten dział.
najprościej to po nazwie nutki wpisać original mix/extended mix/club mix. w większości wypadków wystarczy. a jak nie ma "długiej wersji" to można zrobić loopa na 4 pierwszych bitach i wtedy zgrać.
i najlepiej szukać na forach. a jak nie to google :p
najprościej to po nazwie nutki wpisać original mix/extended mix/club mix. w większości wypadków wystarczy. a jak nie ma "długiej wersji" to można zrobić loopa na 4 pierwszych bitach i wtedy zgrać.
i najlepiej szukać na forach. a jak nie to google :p
Re: Wersje Extended
Przeniesc do dzialu humor..
Extended to extended.. Nie ma na zawolanie. Albo masz wersje albo nie. Nie trudno dopisac Extended MIX. ;x
Extended to extended.. Nie ma na zawolanie. Albo masz wersje albo nie. Nie trudno dopisac Extended MIX. ;x