Witam!Do zaoferowania mam wysokiej klasy mastering utworów.
W zamian za wykonanie masteringu wysyłacie sms'a za 7,38zł.
Oczywiście przed oddaniem pełnej wersji najpierw oddaje krótki wycinek w celu pokazania jak został on zmasteringowany. Po wysłaniu sms'a oddaje cały zmasteringowany track.
Narzędzia których używam to wtyczki które warte są razem 3 800zł
Oraz specjalne urządzenie przeznaczone do tego celu.
Duzy plus dla Cb
Bardzo dobra inicjatywa z Twojej strony
Zapisalem kontakt jbc.
Chociaz oby byl mi nie potrzebny, bo sam sie ucze "tej strony" produkcji muzycznej. Kto wie czy nie napisze w pewnych kwestiach. Zeby zyskac pewne informacje dotyczace obrobki. Czy nawet nie skorzystac z Twoich uslug
Ja bym z tym uważał, całe te smsowe interesy są często bardzo podejrzane. Mnóstwo jest teraz naciągaczy. Wysokiej klasy mastering za 8zł. No proszę was...
No podejrzane. Ale zawsze mozna to rozstrzygnac. Numery na ktore wysylamy sms da sie latwo sprawdzic i obliczyc koszt sms
A jak kolo sie promuje zawsze moze wyslac pierwszy track i oczekiwac pieniedzy. Ja bym to stosowal.
Sam jestem uczciwy i jakbym otrzymal dobrze obrobiony material zaplacilbym bez zwlekania. Chyba ze nie mialbym aktualnie pieniedzy ale to pozniej bym zaplacil
Niby podejrzane, niby kuszące... Ja tam nie wiem, może się skuszę Poza tym, lepiej jest jak mastering robi osoba pierwszy raz słysząca utwór, bo ma inną wizję realizacji. Zapisuję sobie numer gg, jakby co.