Witam.
Od prawie 1,5 roku produkuje wlasne kawalki (FL . Styl: Hardstyle.
Mam juz na koncie 6 produkcji i kilka w trakcie realizacji...
Wszystko cudnie i pieknie, ale pora wyjsc na swiatlo dzienne. Pora cos wydac.
I tu pytanie do Was, forumowiczow. Jak zaczac wspolprace z jakimis dobrymi wytworniami? Jakies sposoby?
:rolleyes:
Nie wiem czy Ci to pomoże, ale znalazłem coś takiego, z tej wytwórni korzystają np Max Farenthide czy DJ Cargo. Nie wiem jak sprawa ma się do Hard Stylu. (za jakiś czas sam coś do nich podeślę )
"Goblin-Records" wydawnictwo fonograficzne z Oświęcimia. Firma: z.p.h.u." Goblin-Records", Oświęcim . Style: Dance / Trance / House. Dzięki partnerom licencyjnym działamy na światowym rynku fonograficznym. Adres www:
Płyty Demo: Interesuje nas muzyka komercyjna, głownie vocal trance lub progressive trance). Płyty demo prosimy przysyłać na adres: z.p.h.u. "goblin-records", ul.Polna 13 , 32-600 Oświęcim / prosimy o dopisek: "demo".
ja nie wiem, ale wręcz ze 100% pewnością oni wszystko muszą dostosować(zmasterować) do obowiązujących trendów. Nie sądzę aby zostawili kawałek w oryginalnym brzmieniu. Piosenka jest jak produkt w sklepie ma się sprzedać.
Przy każdej produkcji pracuje sztab ludzi. Jak byś dostał jakąś odpowiedź od wytwórni to daj znać na priva.