Piszcie piszcie co nie pasuje.. Regulamin bedzie na biezaco nowelizowany gdyz byl tworzony "na szybko" ze tak powiem. Staralismy sie jak najszybciej wprowadzic go w zycie
A tak serio... Jeżeli ktoś projekt wygenerował do mp3 tylko i wyłączenie w jakości 192 kbps, a plik .flp mu zaginął, żeby wygenerować go w lepszej jakości wtedy ewentualnie przyjmiemy 192 ;d
ja mam zastrzezenie odnośnie
3. Co najmniej 2 (dwa) komentarze w dziale "Wasze Produkcje".
trochę maaało zacznę od tego, że podanie mozna skladac miesiac po zalozeniu konta a przez miesiac to mozna duuuzo duuuzo wiecej napisac tych postow w dziale WP. Pamietajmy, że każdy kolejny podpunkt w regulaminie musi być adekwatny do poprzednich
Chomik napisał: "A jak Tiesto będzie chciał rangę, to będzie musiał nabijać posty?"
Ja się pod tym podpisuje Musi przez miesiąc napisać i tak sporo postów, nie koniecznie w WP... Wystarczy jak napisze te 2... i zostanie z nami na dłużej
Dokładnie. Nie ma wyjątków. Kilka osób tylko ocenia cudze utwory, praktycznie te same twarze. 60% wpada na forum, wrzuca kawałek i dostaje oceny, gdzie Ci którzy regularnie pomagają/oceniają mają po 2-3 komentarze.
Koniec z egoizmem. Przy kandydaturze o rangę MP (przynajmniej ja) będę także zwracał uwagę na to, czy kandydat rzeczywiście ma aktywny udział w życiu forum, czy po prostu lubi się przechwalać własnymi kawałkami.
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie taki prawdziwy MP to nie tylko czyste zdolności techniczne ale także osobowość i styl bycia. To jest poważna sprawa, nawet tu w internecie.
Mam rangę "Promo" ale w panelu użytkownika jest opcja że nie musi ona być widoczna jeżeli ktoś nie chce Wystarczy poszukać odnośnika: "Należy do grup" i zaznaczyć taką jaką sobie ktoś życzy Oczywiście na liście są dostępne tylko te rangi na jakie sobie zasłużyliśmy Mi "promo DJ's" nie podoba się i dlatego jestem czarnuchem