fpc
-
ojciecmateusz
- Nowicjusz
fpc
czy mogę grać na fpc jak na mpc.Jak to zrobić bo jak wciskam klawisze to dzia lają moze 3 reszta nic
-
ojciecmateusz
- Nowicjusz
Re: fpc
mam to abc ale w piano roll mam na biało zaznaczonych powiedzmy 9 dżwięków wciskam pokolei klawisze i odtwarzają się tylko 4
Jeżeli dobrze zrozumiałem to wciskasz klawisze na klawiaturze, tak?
A wciskasz wszystkie klawisze od Z do / i od Q do ] razem z odpowiadającymi im półnutami? FPC jest na tyle śmieszne, że samo wybiera, na których klawiszach wstawić dany dźwięk.
A wciskasz wszystkie klawisze od Z do / i od Q do ] razem z odpowiadającymi im półnutami? FPC jest na tyle śmieszne, że samo wybiera, na których klawiszach wstawić dany dźwięk.
-
ojciecmateusz
- Nowicjusz
Znalazłem to po jakichś ośmiu sekundach przyglądania się wszystkiemu (nie używałem FPCa jakieś półtora roku a wcześniej nic się w nim nie bawiłem).
Jeśli chcesz mieć to na klawiszach, poustawiaj wszystkim dźwiękom noty od C4 do C6 (bez not ze znaczkiem #). Teraz masz dźwięki na klawiaturze od Z do / i od Q do ].
Dziękuję za uwagę.
Jeśli chcesz mieć to na klawiszach, poustawiaj wszystkim dźwiękom noty od C4 do C6 (bez not ze znaczkiem #). Teraz masz dźwięki na klawiaturze od Z do / i od Q do ].
Dziękuję za uwagę.